Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
Bu Oyuncu Laptopu Nasıl (Casper Nirvana C900)
Bu Oyuncu Laptopu Nasıl (Casper Nirvana C900)
-
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V11-1.html#.WrzmN4huZPY
100 lira fazla ver mutlu ol hocam
-
konforlu oyun oynamak istiyorsan bunlara bulaşma hocam direk kasa al.
-
casper'da yetkili birisi olup bu konuya denk gelsem harakiri yapardım heralde (:
-
Casper alip memnun olan bir ben varim sanirim :)
Casper netbook var, bir ara dusurdum ve monitore goruntu gelmemeye basladi. Monitoru acip Lcd panele giden kablolari kontrol ettim. 5-6 yildir kullaniyorum. Sadece sistem ozellikleri dusuk geldigi icin farkli bir bilgisayar almam gerekti. Yoksa programlama icin hala isimi goruyor.
-
telekom bunu yazdı
Casper alip memnun olan bir ben varim sanirim :)
Casper netbook var, bir ara dusurdum ve monitore goruntu gelmemeye basladi. Monitoru acip Lcd panele giden kablolari kontrol ettim. 5-6 yildir kullaniyorum. Sadece sistem ozellikleri dusuk geldigi icin farkli bir bilgisayar almam gerekti. Yoksa programlama icin hala isimi goruyor.
3-4 bilgisayar değiştirdim. gerek laptop gerekse masaüstü. ben de memnunum valla, bir kez olsun sorun yaşamadım.
-
Sakın sakın hayatının hatasını yaparsın
-
milyonda bir ihtimal iyi cıkıyor, bu ihtimali göze alıyorsan al :))
-
bence onun yerine bunu tercih edebilirsin.
-
Hocam casper ile yasamis oldugum kötu anilari uzun uzun anlatirdim ama sana tek kelime aman bulasma cok magdur olursun..
Ben bu hayatimda pc olarak 2 kez acer denen amk markasindan ve casperden muzdarip oldum..
-
casper hiç kullanmasam da güven vermiyor.
yav ben asus ile mahkemelik olmuş adamım. 3 kere temassızlıktan garantiye gönderdim üçünde de format atıp geri yolladı şerefsizler.
kabloyu kontrol edeceksin aptal herif kabloyu. sana gönderirken ben zaten formatlıyorum.
kötü komşu ev sahibi yaparmış. mahkemeyle iade ettim gittim elma aldım. staingate çıktı bir haftada ekranı komple değiştirip geri yolladılar. canım elmam. <3
geri kalanı hepsi aynı bok, öyle tahmin ediyorum.
elektronik cihaz şans işi. bozuk çıkarsa düzelmez. düzgün çalışıyorsa da çalışmaya devam eder....