Bu Oyunu Nasıl Bu Kadar Kısa Sürede Bitirirler :S
-
full son hızda git gene 5-6 dk yi bulur yalan a.k
düzenleme:oynadım full 6. viteste bir kırmızı ışıkta geçtim onun verdiği 20 sn yi silince 7 dk da oyunu bitirdim 2 dk hilesiz imkansız
-
speedxp programı ile bilgisayarı yavaşlatıyorlardır saniye çok yavaş akacaktır ama araç donarak hızlı bir şekilde yol alacaktır tahminim boyle
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------
speedxp programı ile bilgisayarı yavaşlatıyorlardır saniye çok yavaş akacaktır ama araç donarak hızlı bir şekilde yol alacaktır tahminim boyle
-----------------------------olmaz abi öle şey. flashta yavaş oynar o zaman,doğal olarak araba da yavaş gider :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------XmV bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------olmaz abi öle şey. flashta yavaş oynar o zaman,doğal olarak araba da yavaş gider :)
-----------------------------hyr abi
filmler bile hızanıordu
flashlarda hızlanır :D
-
denemeden birşey diyemicem ama şu kadarını soyleyim dominos pizzanın flashta pizza yapma programı vardı günün en hızlı pizza yapan kişisine 2 büyük boy pizza ve litrelik kola getiriyordu 15 gün ben pizza yedim herkes 6-7 dakikada yaptılar ben en geç 1 dakikada yapıyordum pizzayı :D adamlar hile yaptığım konusunda hem fikirlerdi ama kanıtlayamadıklarından hergün pizza getirdiler :D
-
ee şimdi bunun hilesini veya sırrını çözen çıkmadımı :S