Bu Pagerankı Bi Türlü Anlamadım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

araştırdım araştırdım bi ton backlink falan var.Fakat merak ettiğim şu benim sitemin pagerankı 2 i.Tahribatında iki.

Benim sitem daha bir kaç aylık.Tahribat 6 senelik.Şimdi benim sitem 2 ise tahribatın bi 4-5 olması gerekir.Hadi onuda geçtim pagerank 2.1 denb aşlasın 2.99999 gibi bir sayıya kadar çıksın hite göre falan.Benim ki 2.1 olsa dahi tahribatın 3-4 olması gerekmiyor mu??

Nedir bu pagerank olayı ?? ondalık kısmı falan varsa tam değerine nasıl bakabiliriz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Hocam backlinki kimden aldığın da çok önemli. Ne kadar yüksek pr li sitelerden backlink alırsan o kadar yükselirsin. İstiyosa 100 tane pr1 backlinkin olsun pek farketmiyo.

Siteye göre backlinklerin sağlamlığına göre değişiyo. Ondalık kısımlar hakkında bilgim yok:| 

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

siten yeniyse senin sitenle hemen hemen aynı içeriğe sahip yüksek pr'li sitelerden backlink yani karşılıksız link alman prnin hızlı yükselmesini sağlar.

özgün icerik her zaman önemli.hatta google'ın asıl istediği bu.

sitenin icerigi neydi ? 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:
    -----------------------------

siten yeniyse senin sitenle hemen hemen aynı içeriğe sahip yüksek pr'li sitelerden backlink yani karşılıksız link alman prnin hızlı yükselmesini sağlar.

sitenin icerigi neydi ? 

http://www.nickmator.com/

!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:

sitenin icerigi neydi ? 

www.nickmator.com

içeriği ne mi ?? bilmiyorum kanka nick tescili gibi birşey :D ama  indexliyor herhalde gogıl.

site:nickmator.com

diye aratırsan 24 sonuç var diyor fakat bi ton üye var.Google analystic görüyor çoğunu.Bilmiyorum nedir ne değildir ama yeni bir site ile tahribatın aynı pr olması açıkçası pr a güvenimi sarstı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Google Araç Çubuğuü, Tahribat'ın PR'sini 3 olarak gösteriyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    zumsuk, bu da ne http://www.nickmator.com/asdf.htm adamdan hizmet alıyorsun adam sana saçmalama diyor birde eziklemeye çalışıyor seni :) gerçi sen de bişi diyemezsin domain adamın elinde:) hacı niye domaini başkalarına aldırtıyorsunuz, domain şakaya gelmez, aldınmı sen alacaksın aracı olmayacak.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    zumsuk, bu da ne http://www.nickmator.com/asdf.htm adamdan hizmet alıyorsun adam sana saçmalama diyor birde eziklemeye çalışıyor seni :) gerçi sen de bişi diyemezsin domain adamın elinde:) hacı niye domaini başkalarına aldırtıyorsunuz, domain şakaya gelmez, aldınmı sen alacaksın aracı olmayacak.

tam komedi kaç yıldır nettesin zumsuk godaddy'den bir domain almayı ögrenememişsin. haydi ingilizcen zayıftır belki godaddy salla peki isimtescil,ihs.com.tr?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    şaka gibisiniz ya  zumsuk bak  goren seni bişi biliyor sanıcak emin ol buna şöle bi profiline baksalar her mesajım 50000000 satır mübarek yazıp duruyorsun ama nehikmetse  sen bunları boşa yazmışın hacım, bu kadar yıldır bunu öğrenemediysen ki projelerden fikirlerden bahsediyorsu sürekli buna dayanarak söylüyorum yazık sana şu pc başında geçirdiğin günlere yazık , hepsini boşa harcamışın, hiç bişi bilmiyorsan git isimtescil den al kendi panelin olsun bu kadar basit ki çogu firmada ordan alıyor ama godady diyip duruyorlar , üzüldüm walla böyle bi iş yaptıgına ,

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    siteye niye koymuş  bu konuşmayı anlamadım birşeylerin delili olsun dyemi neyse  adama fazla yüklenmeyin kredi kartın olmayınca bbazen aracıya muhtaç olabiliyorsun ayrıca isimtescil ptt havalesiyledeiş yapıyordu ama belki düşeş düşürmüştür hostla domaini aynı yerde bilmeden yazmak olmaz

ama herif fena hırlamış yıllıködemediysen s*kerim hostunu de başka yerden aldomaininde transfer ettir gitsin renenin dediği gibi Türklerden host alınmaz

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yaw pagerank dedik domaine çevirdiniz hallederiz onu ufak bi işlem kaldı..

Toplam Hit: 3080 Toplam Mesaj: 24