Bu Pagerankı Bi Türlü Anlamadım
-
araştırdım araştırdım bi ton backlink falan var.Fakat merak ettiğim şu benim sitemin pagerankı 2 i.Tahribatında iki.
Benim sitem daha bir kaç aylık.Tahribat 6 senelik.Şimdi benim sitem 2 ise tahribatın bi 4-5 olması gerekir.Hadi onuda geçtim pagerank 2.1 denb aşlasın 2.99999 gibi bir sayıya kadar çıksın hite göre falan.Benim ki 2.1 olsa dahi tahribatın 3-4 olması gerekmiyor mu??
Nedir bu pagerank olayı ?? ondalık kısmı falan varsa tam değerine nasıl bakabiliriz.
-
Hocam backlinki kimden aldığın da çok önemli. Ne kadar yüksek pr li sitelerden backlink alırsan o kadar yükselirsin. İstiyosa 100 tane pr1 backlinkin olsun pek farketmiyo.
Siteye göre backlinklerin sağlamlığına göre değişiyo. Ondalık kısımlar hakkında bilgim yok:| -
siten yeniyse senin sitenle hemen hemen aynı içeriğe sahip yüksek pr'li sitelerden backlink yani karşılıksız link alman prnin hızlı yükselmesini sağlar.
özgün icerik her zaman önemli.hatta google'ın asıl istediği bu.
sitenin icerigi neydi ?
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------siten yeniyse senin sitenle hemen hemen aynı içeriğe sahip yüksek pr'li sitelerden backlink yani karşılıksız link alman prnin hızlı yükselmesini sağlar.
sitenin icerigi neydi ?
-----------------------------
http://www.nickmator.com/ -
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------siten yeniyse senin sitenle hemen hemen aynı içeriğe sahip yüksek pr'li sitelerden backlink yani karşılıksız link alman prnin hızlı yükselmesini sağlar.
sitenin icerigi neydi ?
-----------------------------www.nickmator.com
içeriği ne mi ?? bilmiyorum kanka nick tescili gibi birşey :D ama indexliyor herhalde gogıl.
site:nickmator.com
diye aratırsan 24 sonuç var diyor fakat bi ton üye var.Google analystic görüyor çoğunu.Bilmiyorum nedir ne değildir ama yeni bir site ile tahribatın aynı pr olması açıkçası pr a güvenimi sarstı..
-
Google Araç Çubuğuü, Tahribat'ın PR'sini 3 olarak gösteriyor.
-
zumsuk, bu da ne http://www.nickmator.com/asdf.htm adamdan hizmet alıyorsun adam sana saçmalama diyor birde eziklemeye çalışıyor seni :) gerçi sen de bişi diyemezsin domain adamın elinde:) hacı niye domaini başkalarına aldırtıyorsunuz, domain şakaya gelmez, aldınmı sen alacaksın aracı olmayacak.
-
stillalive bunu yazdı:
zumsuk, bu da ne http://www.nickmator.com/asdf.htm adamdan hizmet alıyorsun adam sana saçmalama diyor birde eziklemeye çalışıyor seni :) gerçi sen de bişi diyemezsin domain adamın elinde:) hacı niye domaini başkalarına aldırtıyorsunuz, domain şakaya gelmez, aldınmı sen alacaksın aracı olmayacak.
tam komedi kaç yıldır nettesin zumsuk godaddy'den bir domain almayı ögrenememişsin. haydi ingilizcen zayıftır belki godaddy salla peki isimtescil,ihs.com.tr?
-
şaka gibisiniz ya zumsuk bak goren seni bişi biliyor sanıcak emin ol buna şöle bi profiline baksalar her mesajım 50000000 satır mübarek yazıp duruyorsun ama nehikmetse sen bunları boşa yazmışın hacım, bu kadar yıldır bunu öğrenemediysen ki projelerden fikirlerden bahsediyorsu sürekli buna dayanarak söylüyorum yazık sana şu pc başında geçirdiğin günlere yazık , hepsini boşa harcamışın, hiç bişi bilmiyorsan git isimtescil den al kendi panelin olsun bu kadar basit ki çogu firmada ordan alıyor ama godady diyip duruyorlar , üzüldüm walla böyle bi iş yaptıgına ,
-
siteye niye koymuş bu konuşmayı anlamadım birşeylerin delili olsun dyemi neyse adama fazla yüklenmeyin kredi kartın olmayınca bbazen aracıya muhtaç olabiliyorsun ayrıca isimtescil ptt havalesiyledeiş yapıyordu ama belki düşeş düşürmüştür hostla domaini aynı yerde bilmeden yazmak olmaz
ama herif fena hırlamış yıllıködemediysen s*kerim hostunu de başka yerden aldomaininde transfer ettir gitsin renenin dediği gibi Türklerden host alınmaz -
yaw pagerank dedik domaine çevirdiniz hallederiz onu ufak bi işlem kaldı..