Bu Para Hangi Ülkenin Parası?
-
Yazıların kril alfabesiyle yakından uzaktan alakası yok..Yunan harfleriyle yazılmış.Solda üstte "trepeza the yunanistan(yunanca)" yazıyor..Trepeza da yunanca banka demekmiş(itü sözlük) sonuçta yunan parası yani.
-
"ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"
(tr'apehza tis ehl'athos) which indeed means
"BANK OF GREECE".anlıyacağınız para yunanlıların çünkü paradaki "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"yunan bankasına ait.okadına gelince her başına başörtüsüne benzeyen bişey taktıgında başörtüsüne benzetmek doğru olmaz
-
ukrayna ukrayna, kesin bu ukrayna parası :P :)
yunanca yazıo hacı
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
Hyr yunan değil,ortadaki kadına dikkat edin yunanlarda başörtüsü türban olurmu?Ayriyeten yazı karakterleride yunancaya benzemio.Rusçamı die baktım oda değil,Türkmen bi ülkenin parası bu büyük ihtimalle ama nere tam çıkaramadım :/
güzel sallladın ama tutmadı kardeşim ;9 -
Yunan parası olupi daha detaylı bilgi için bakınız;
-
narkozMRT bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
Hyr yunan değil,ortadaki kadına dikkat edin yunanlarda başörtüsü türban olurmu?Ayriyeten yazı karakterleride yunancaya benzemio.Rusçamı die baktım oda değil,Türkmen bi ülkenin parası bu büyük ihtimalle ama nere tam çıkaramadım :/
güzel sallladın ama tutmadı kardeşim ;9
-----------------------------Valla öyle oldu biraz xD ama yazıları bzm arkadaşlık sitesindeki yunanca dil seçeneğindeki yazılarla karşılaştırdım pek benzetemedim :| ondan öle dedim :P
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------narkozMRT bunu yazdı:
wasd bunu yazdı:
güzel sallladın ama tutmadı kardeşim ;9
-----------------------------Valla öyle oldu biraz xD ama yazıları bzm arkadaşlık sitesindeki yunanca dil seçeneğindeki yazılarla karşılaştırdım pek benzetemedim :| ondan öle dedim :P
-----------------------------;)
-
çok sağolun yardımlar için para satılık değil zevkine saklıyom evde katkıda bulunan herkese eywallah sağolun