folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Parçanın Adı Ne? (Mekanikten Anlayanlar?)

Bu Parçanın Adı Ne? (Mekanikten Anlayanlar?)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Bu öyle sanayide yaptırılabilecek bir model değil.

Yaptırılır da kamyonla mal almanız gerekir. Ekstrüzyon kalıbını yaptıracaksınız 2000-2500 liraya, sonra aluminyumcu çekecek vs.

Bunu böyle satan adam büyük ihtimalle adedi fazla olduğu için kalıbını yaptırıp çektirmiştir.

Ne yazık ki bu iş böyle, adetli ürün olunca ben de kalıbını yaptırıp çektiriyorum.

Yapacağın işi detaylı anlatırsan alternatif önerebilirim.

aslında mantık basit hocam. lineer hareket yapacağım. bir araba ve bir ray. kafamda çeşitli alternatifler var. lineer rulman kullanmak bunlardan bitanesi. başka bir çözümün var mı?

@pesimistzombie açıklayıcı oldu hocam sağol

burakbet tarafından 05/Ara/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştir

la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Yaptırılır da kamyonla mal almanız gerekir. Ekstrüzyon kalıbını yaptıracaksınız 2000-2500 liraya, sonra aluminyumcu çekecek vs.

Bunu böyle satan adam büyük ihtimalle adedi fazla olduğu için kalıbını yaptırıp çektirmiştir.

Ne yazık ki bu iş böyle, adetli ürün olunca ben de kalıbını yaptırıp çektiriyorum.

alt tarafı ölçülerde kesilip büktürülecek hocam ne kalıbı :/ illa alüminyum olmasına veya prese girmesine gerek yokki sadece foto makinası hareket etcek üstünde

pesimistzombie tarafından 05/Ara/14 23:48 tarihinde düzenlenmiştir

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    burakbet bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

aslında mantık basit hocam. lineer hareket yapacağım. bir araba ve bir ray. kafamda çeşitli alternatifler var. lineer rulman kullanmak bunlardan bitanesi. başka bir çözümün var mı?

@pesimistzombie açıklayıcı oldu hocam sağol

http://www.youtube.com/results?search_query=ucuz+slider türkçe ve ingilizce araştırıp elemanlar homemade slide yapmış bulabilir en az malzeme kullanılanlardan da yapabilir/yaptırabilirsin illa aynı tarzda olmasına gerek yok amacı karşılasın yeter bence.

:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

hocam bir dünya model var bunun için,

bana sorarsan bu ürünlerden birini seçebilirsin, fiyatları uygundur.

http://www.tbimotion.com.tw/product/category/43/1/en

temini konusunda yardımcı olabilirim, sürekli kullandığım için iyi indirimim var.

Veya da 

http://www.birlikrulman.com.tr/resimler/fiyatlist/48-49PACIFIC_WT_r_OYTPW.pdf

böyle bir şey seçebilirsin.

kayışı kasnağı kolay şeyler zaten.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

alt tarafı ölçülerde kesilip büktürülecek hocam ne kalıbı :/ illa alüminyum olmasına veya prese girmesine gerek yokki sadece foto makinası hareket etcek üstünde

Ortada kesilip bükülebilecek bir parça göremedim de.. neyse

Kalite kalite hocam,

daha önce yapmadığım iş değil,

adam 0 sesli x ve z ekseninde bilmem kaç mm/sn hızla, bilmem kaç kat eksenler arası hız oranıyla gidebilen, çok az titreşimli, portatif 6metre boya ekleye ekleye getirilebilen bir model istemişti yapmıştık öğrenciyken.

Adam gidip iyi bir iş alsa, oraya elindeki kesilip bükülen sliderla gitse müşteri şöyle bir bakar... O bakış çok şey ifade eder, ben bu açıdan bakıyorum. Neyse konuyu dağıtmayalım.

Toplam Hit: 1924 Toplam Mesaj: 16