Bu Pc Nasıl Sizce ?
-
http://www.hepsiburada.com/Liste/casper-cdhbi2600a-2-nesil-core-i7-2600-340ghz-8gb-500gb-2gb-vga-masaustu-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd56680&categoryId=34&SKU=BD56680-MYOK
bu pc nasıl sizce ? fiyat - performans v.s olarak :F -
kespır olduktan sonra o bilgisayar nasadan çıkma olsa bile almam.
-
hocam ben 5 aydır kaspır laptop kullanıyorum çok memnunum. ama bu makina pahalı bu fiyata + monitorde olsaydı tamam derdim ama monitör olmadan çok pahalı monitörle beraber 1400 uygun fiyat bence yinede pahalı ama senin çevrene bağlı tabi ama bu çok pahalı hiç önermem
-
masaüstü olduktan sonra casper exper farketmez
ama bunu aldıktan sonra oyun oynamak istersen ekran kartını değişmen gerekebilir.
yada işemci fanını değişmen gerekebilir ama bu casper serilerinde yanlıs hatırlamıosam stok fan kullanılmıodu sessizliği sağlayabilmek için
yinde tam hatırlamıorum
edit : puahahah essential le office starter hediyeymiş :D bizde satareken bunları aynısını yapıoruz
fiyat olarak bişey demedim onuda diyim cok pahalı ama servis istiosan alabilirsin
-
oyun için değil 3D için bakıyorum :F
-
DestinatioN bunu yazdı:
-----------------------------
ama bunu aldıktan sonra oyun oynamak istersen ekran kartını değişmen gerekebilir.
yada işemci fanını değişmen gerekebilir ama bu casper serilerinde yanlıs hatırlamıosam stok fan kullanılmıodu sessizliği sağlayabilmek için
yinde tam hatırlamıorum
-----------------------------hayatında hiç satış sonraası desteğin ne anlama geldiğini sorguladınmı hocam? Ben kespır servisine gönderdiğim kasanın ekran kartını yürüttüklerini bilirim lanet olsun amk.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
DestinatioN bunu yazdı:
yinde tam hatırlamıorum
-----------------------------hayatında hiç satış sonraası desteğin ne anlama geldiğini sorguladınmı hocam? Ben kespır servisine gönderdiğim kasanın ekran kartını yürüttüklerini bilirim lanet olsun amk.
desteğe ihtiycaım yok hocam performans iyi olsun pc'de yeter :D
bu pcyi 5 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiç bi sorunu olmadı tekniik servislik işim olmuyo benim :D -
BosphorusPasha bunu yazdı:
DestinatioN bunu yazdı:
yinde tam hatırlamıorum
-----------------------------tabiki bilirim teknosada calısıorum ama öyle birşey görmedim ben görenide görmedim duyanıda görmedim sadece forumlarda okudum
casperin yetkili servisi öyle birşey yapsın adamın dötünden kan alırlar kaannn
adam piyasada tutunmak için neler yapıor nerelere yatırım yapıor biliormusun peki sen bunları
-
Oha o nebiçim bi işlemci la, 4 çekirdek 3.8 ghz e kadar.
-
AMpul bunu yazdı:
anladığım dilden konuşun :D iyimi kötümü bu :D
Ayrıca en fazla ne kadar verilir bu kasaya :D -
inception bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
anladığım dilden konuşun :D iyimi kötümü bu :D
Ayrıca en fazla ne kadar verilir bu kasaya :D
-----------------------------hacı iyi tabi de, sen parçaları tek tek fiyatlarını incele öyle karar ver tabi.