Bu Pc Ne Kadar Eder.. Bi Bakıverin Kazık Yemeyim
-
Ev bilgisayarı hocam.. İşte oyundur, internettir, yani öyle her oyunu oynatsın en yüksek kalitede vs. gibi bi takıntım yok. Yani beni bi 4-5 sene götürsün yeter.
-
kaanstain bunu yazdı
Arkadaslar q9550 islemci ve quadro fx1800 ekran karti kullaniyorum.
Darbogaz falan soz konusu degil, 12mb cache bellek var.
Ben saydigin ozelliklerle 750 liraya aldim. Ama benim ekran karti fx1800 fiyat farkini bilmiyorum. Monitör yoktu.
Oyun icin o pc alacak olsam 1000tl senin bilgisayara vermem.
Fiyat çok fazla degil ama.
hocam yanlis anlamada. donanimdan anlamiyosun belli..nie yanlis seyler soluyosun israr ediyosun. 6950 dar bogaz yapmaz islemci yapar. o karttan full verim istiyosa saat hizinin 3.4 civari olmasi gerekir. ( x4 965 gibi bi islemci ) . oyun normalde 50 fps vericekken o islemci yetisemicek ve oyun 25 fps de caliscak.bendede ayni ekran karti var. sirf bu yuzden islemci deistirdim.on bellek felan demisin ne alaka bottleneck ile :s ben 1 sene once 23inc samsung 6970 5+1 klavye.maus 970 x4 islemci 4 gb rami 900 tl ye sahibinden aldim. 1000 liraya cok daha iyi pc ler bulunabilir
-
Geçen sene ki dollar kuruyla bu seneki bir mi laa :-))
Fiyat gayet makul benim görüşüm en fazla 100 lira oynar gibi.
-
hocalar konu kirliliği yapmamak adına arakdaşımında almayacağında yola çıkarak bana max ekran,hdd,klavye-mouse hariç max 1000 tl alacağım orta seviye bir pc linkleri ile tek siteden olursa dahi olur tek bir yerden taksitle almayı düşünüyorum . . .
İlgilenen ilgilenmeyen geyik yapacak yapmayacak tüm mürid + müridelere teşekkür ederim
Yazı biraz acaip olmuş idare edin gece vardiyasından geldim beyin durmuş parmaklar rasgele sallıyor tuşlara saygılar.
DeTr tarafından 06/Haz/14 20:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Bi arkadaş monitörsüz kasa satıyor. 350 tl istiyor ne dersiniz bunu alayım mı?
Özellikleri şu şekilde
Intel Pentium D
160 Gb Hdd
asus nvida geforce gt 640 2gb 128 bit Ekran kartı
2 gb ram
-
saftiriksincap bunu yazdı
Bi arkadaş monitörsüz kasa satıyor. 350 tl istiyor ne dersiniz bunu alayım mı?
Özellikleri şu şekilde
Intel Pentium D
160 Gb Hdd
asus nvida geforce gt 640 2gb 128 bit Ekran kartı
2 gb ram
Sistemden anlayanlar şuna bi yorum yapıversin :/ Up
-
VEXTA bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Arkadaslar q9550 islemci ve quadro fx1800 ekran karti kullaniyorum.
Darbogaz falan soz konusu degil, 12mb cache bellek var.
Ben saydigin ozelliklerle 750 liraya aldim. Ama benim ekran karti fx1800 fiyat farkini bilmiyorum. Monitör yoktu.
Oyun icin o pc alacak olsam 1000tl senin bilgisayara vermem.
Fiyat çok fazla degil ama.
hocam yanlis anlamada. donanimdan anlamiyosun belli..nie yanlis seyler soluyosun israr ediyosun. 6950 dar bogaz yapmaz islemci yapar. o karttan full verim istiyosa saat hizinin 3.4 civari olmasi gerekir. ( x4 965 gibi bi islemci ) . oyun normalde 50 fps vericekken o islemci yetisemicek ve oyun 25 fps de caliscak.bendede ayni ekran karti var. sirf bu yuzden islemci deistirdim.on bellek felan demisin ne alaka bottleneck ile :s ben 1 sene once 23inc samsung 6970 5+1 klavye.maus 970 x4 islemci 4 gb rami 900 tl ye sahibinden aldim. 1000 liraya cok daha iyi pc ler bulunabilir
Vay canina, sen teknoloji gurusu sandin sanirim kendini.
Arkadas dikkat edersen ben de islemciye demişim dar bogaz yapmaz diye, senin mantikla p4 3.4 ghz bir islemci alsin ucsun o zaman.
Sana burada çözünürlük islemci fps ve ram iliskisini anlatirdim ama sen biliyosun belli ki.
2.8ghz extreme sistemler haric yeterli bir saat hizidir.