Bu Pcye İşletim Sistemi Önerisi
-
Şöyle sorunsuz bi win10 alırım
-
Windows 7 home pre x86 kurdum ben de pederin pcye yag gibi akiyo. 2007 model kasa :)
-
Düşük donanımlar için en iyisi Windows 7. Aero temasını kapatıp klasik Windows 95 temasına geçirirsen yağ gibi akar.
-
mkyb bunu yazdı
Düşük donanımlar için en iyisi Windows 7. Aero temasını kapatıp klasik Windows 95 temasına geçirirsen yağ gibi akar.
Hocam onu nasıl yapabilirim.?!
-
weskeyy bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam onu nasıl yapabilirim.?!
Windows klasik temasını diyorum hocam.

-
işte yeni nesil işlemciler windows 7 kurdurtmuyo hdd değiştirip kuruyom geri takıyom 1 ton sorun çıkarıyor
nolcak aq yeni nesil işlemciler desteklese kursam w7 mi mis gibi aksın gitsin
-
RimPalace bunu yazdı
işte yeni nesil işlemciler windows 7 kurdurtmuyo hdd değiştirip kuruyom geri takıyom 1 ton sorun çıkarıyor
nolcak aq yeni nesil işlemciler desteklese kursam w7 mi mis gibi aksın gitsin
İşlemciler sorun çıkartmıyor diğer donanımlar sorun çıkartabilir.
-
ne y*rraktan bilgisayar yapıyorlar w10 pro kurdum format atıyorum , format bitiyor kapatıyor yine format ekranı
boot menüden hdd yapıyorum bu sefer hazırlanıyor diye kalıyor
insan bi bilgisayar yapınca bakar stabilmi s*keyim böyle bilgisayarı
-
RimPalace bunu yazdı
ne y*rraktan bilgisayar yapıyorlar w10 pro kurdum format atıyorum , format bitiyor kapatıyor yine format ekranı
şimdi baktım da 1.0 GHz çift çekirdek hocam ona anca hafif Linux dağıtımları kurulur, windows kurulum ekranı geldiğine şükretmek lazım :D eski pentiumlardan da beter 2013 te böyle bir işlemciyi nasıl çıkardıysa amd tebrik ediyorum
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-4-240GHz-vs-AMD-E1-2100-APU/m5589vsm7613
TheM4D tarafından 10/Şub/19 03:55 tarihinde düzenlenmiştir -
TheM4D bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
şimdi baktım da 1.0 GHz çift çekirdek hocam ona anca hafif Linux dağıtımları kurulur, windows kurulum ekranı geldiğine şükretmek lazım :D eski pentiumlardan da beter 2013 te böyle bir işlemciyi nasıl çıkardıysa amd tebrik ediyorum
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-4-240GHz-vs-AMD-E1-2100-APU/m5589vsm7613
böyle işte o.çocukları 1ghz işlemci ne
bari w7 kurayım demi yok illa w8 veya w10
bide sitelerine yazmışlar toshiba w10 pro önerir ulan 4mın evladı kuruluyor mu kurulunca çok stabil sanki