Bu Pcye İşletim Sistemi Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Şöyle sorunsuz bi win10 alırım 

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Windows 7 home pre x86 kurdum ben de pederin pcye yag gibi akiyo. 2007 model kasa :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Düşük donanımlar için en iyisi Windows 7. Aero temasını kapatıp klasik Windows 95 temasına geçirirsen yağ gibi akar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Düşük donanımlar için en iyisi Windows 7. Aero temasını kapatıp klasik Windows 95 temasına geçirirsen yağ gibi akar.

Hocam onu nasıl yapabilirim.?! 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Hocam onu nasıl yapabilirim.?! 

Windows klasik temasını diyorum hocam.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

işte yeni nesil işlemciler windows 7 kurdurtmuyo hdd değiştirip kuruyom geri takıyom 1 ton sorun çıkarıyor

nolcak aq yeni nesil işlemciler desteklese kursam w7 mi mis gibi aksın gitsin

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

işte yeni nesil işlemciler windows 7 kurdurtmuyo hdd değiştirip kuruyom geri takıyom 1 ton sorun çıkarıyor

nolcak aq yeni nesil işlemciler desteklese kursam w7 mi mis gibi aksın gitsin

İşlemciler sorun çıkartmıyor diğer donanımlar sorun çıkartabilir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne y*rraktan bilgisayar yapıyorlar w10 pro kurdum format atıyorum , format bitiyor kapatıyor yine format ekranı

boot menüden hdd yapıyorum bu sefer hazırlanıyor diye kalıyor

insan bi bilgisayar yapınca bakar stabilmi s*keyim böyle bilgisayarı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı

ne y*rraktan bilgisayar yapıyorlar w10 pro kurdum format atıyorum , format bitiyor kapatıyor yine format ekranı

şimdi baktım da 1.0 GHz çift çekirdek hocam ona anca hafif Linux dağıtımları kurulur, windows kurulum ekranı geldiğine şükretmek lazım :D eski pentiumlardan da beter 2013 te böyle bir işlemciyi nasıl çıkardıysa amd tebrik ediyorum

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-4-240GHz-vs-AMD-E1-2100-APU/m5589vsm7613

TheM4D tarafından 10/Şub/19 03:55 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TheM4D bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı

şimdi baktım da 1.0 GHz çift çekirdek hocam ona anca hafif Linux dağıtımları kurulur, windows kurulum ekranı geldiğine şükretmek lazım :D eski pentiumlardan da beter 2013 te böyle bir işlemciyi nasıl çıkardıysa amd tebrik ediyorum

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Pentium-4-240GHz-vs-AMD-E1-2100-APU/m5589vsm7613

böyle işte o.çocukları 1ghz işlemci ne

bari w7 kurayım demi yok illa w8 veya w10

bide sitelerine yazmışlar toshiba w10 pro önerir ulan 4mın evladı kuruluyor mu kurulunca çok stabil sanki

Toplam Hit: 4440 Toplam Mesaj: 37
işletim sistemi öneri