Bu Plastik Yapıştırıcı Tutmuyor!!
-
Arkadaşlar çıldırmak üzreyim IKEA dan iki farklı plastik kutu aldım. bunlara başka bir nesneyi yapıştırmalıyım. İkiside farklı materyal gibi görünüyor biri daha sert mat ve pürüzlü diğeri şeffaf renksiz ve yumuşak.
ne japon yapıştırıcısı ne uhu ne sıcak ve soğuk silikon. hangi yapıştırıcıyı uygulasam resmen üzerinden kayıp gidiyor. silikonu sürdüm ertesi güne silikon kurudğunda plastik resmen üzeridnen atmış silikonu. yardım edin hacıalr ya:|
-
hoja bi zımpara falan vur faydası olabilir :|
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar çıldırmak üzreyim IKEA dan iki farklı plastik kutu aldım. bunlara başka bir nesneyi yapıştırmalıyım. İkiside farklı materyal gibi görünüyor biri daha sert mat ve pürüzlü diğeri şeffaf renksiz ve yumuşak.
ne japon yapıştırıcısı ne uhu ne sıcak ve soğuk silikon. hangi yapıştırıcıyı uygulasam resmen üzerinden kayıp gidiyor. silikonu sürdüm ertesi güne silikon kurudğunda plastik resmen üzeridnen atmış silikonu. yardım edin hacıalr ya:|
-----------------------------görüntü olarak bir sorun yaratmam diyorsan
EPOXY ile halledebilirsin.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar çıldırmak üzreyim IKEA dan iki farklı plastik kutu aldım. bunlara başka bir nesneyi yapıştırmalıyım. İkiside farklı materyal gibi görünüyor biri daha sert mat ve pürüzlü diğeri şeffaf renksiz ve yumuşak.
-----------------------------görüntü olarak bir sorun yaratmam diyorsan
EPOXY ile halledebilirsin.
-----------------------------hocam bahsettiğin epoksi reçinemi? tam olarak nasıl birşey? tam kururmu semsert olurmu herşeyi tutarmı? açıklarmısın biraz
dreampark87 bunu yazdı:
hoja bi zımpara falan vur faydası olabilir :|
-----------------------------yaptım hocam onuda yaptım hiç faydası yok:S:S:S
-
504 diye bi yapıştırıcı var. kemik gibi yapıştırıyor. bi araştır istersen.
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
hocam bahsettiğin epoksi reçinemi? tam olarak nasıl birşey? tam kururmu semsert olurmu herşeyi tutarmı? açıklarmısın biraz
-----------------------------Eh reçine sayılabilir.
Döküyorsun kurudugunda kırman mümkün değil.
Betondan biraz daha sert bir madde.
Elektronik devrelerde kullanılır genelde.
Sanayi tipleri siyah olmasına rağmen,
Uhu kılıklı daha güçsüz versiyonları da var.
-
sağolun arkadaşlar ikisinide deniycem. bunlar hertürlü plastiği yapıştırır mı?
-
birde çekeropid adında bir yapıştırıcı var 2 tane tüp şeklinde birbirine karıştırıyorsun çeliği bile yapıştırıyor işine yarar pahalı birşeyde değil 3 ytl civarı
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
sağolun arkadaşlar ikisinide deniycem. bunlar hertürlü plastiği yapıştırır mı?
-----------------------------Epoxy mermerleri yapıştırmakta bile kullanılıyor.
Plastiği yapıştırır belki :P
-
şok yapıştırıcı al sanayide kullanıyolar ama hatalı yapıştırırsan düzeltme şansın yok :D
-
perçin yap gitsin?