folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bu Programı Bilen Varmı ? Çok Kötü Durumdayım.

Bu Programı Bilen Varmı ? Çok Kötü Durumdayım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuhsuZ_GitarisT
    RuhsuZ_GitarisT's avatar
    Erkek

Beyler Elimde Bir Program Vardı Format Atarken Almayı Unuttum. O Program Çok Lazım Resmi Var ama İsmi Kapatılmış. Resminide Rasgele Buldum. Lütfen Yardım Edin.

Resim ;

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Ne ise yariyor? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

e securitykiss bu hocam.

not: bu resimi kullanıp google/tineye da arama yapıp benzer resimlerini bulabilirsin aklında olsun.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuhsuZ_GitarisT
    RuhsuZ_GitarisT's avatar
    Erkek

Ohh Be Teşekkürler Abilerim :) Bende Diyorum Adı Nasıl Aklıma Gelmiyor :D Sizin Canınızı Yerim :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

bu  program ne işe yarar   ?

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuhsuZ_GitarisT
    RuhsuZ_GitarisT's avatar
    Erkek

Bak Şimdi Bağzı İP Programları Vardır Sadece DNS Değiştirerek Yasaklı Sitelere Girmeni Sağlar. Sadece Browserlerda İşe Yarar. Bu Program Öğle Değil. Sanki Tamamen Değiştiriyormuş Gibi Tüm Programlarda Vs İşe Yarıyor. Mesela Bir Örnek Vereyim Camfrogda Bildiğiniz Üzere +18 Yasaklandı Türkiye İçin.. Bir Easy Hide IP La Girmeyi Deneyin, Giremezsiniz ama Onunla Yasaklı Sitelere Girebilirsiniz. Bide SecurityKıss Tunneli Deneyin Her Türlü Sisteme Giriş Yaparsınız. Camfrogdada Sitelerdede Dier Programlardada İşe Yarar. Dier IP Programlarına Göre Farkı Bu...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

RuhsuZ_GitarisT bunu yazdı:
    -----------------------------

Bak Şimdi Bağzı İP Programları Vardır Sadece DNS Değiştirerek Yasaklı Sitelere Girmeni Sağlar. Sadece Browserlerda İşe Yarar. Bu Program Öğle Değil. Sanki Tamamen Değiştiriyormuş Gibi Tüm Programlarda Vs İşe Yarıyor. Mesela Bir Örnek Vereyim Camfrogda Bildiğiniz Üzere +18 Yasaklandı Türkiye İçin.. Bir Easy Hide IP La Girmeyi Deneyin, Giremezsiniz ama Onunla Yasaklı Sitelere Girebilirsiniz. Bide SecurityKıss Tunneli Deneyin Her Türlü Sisteme Giriş Yaparsınız. Camfrogdada Sitelerdede Dier Programlardada İşe Yarar. Dier IP Programlarına Göre Farkı Bu...

-----------------------------

Türkçe'yi çok kötü kullanıyorsun. Yazarken dikkat et lütfen. Büyük küçük harflere uymanı geçtim, "Bağzı", ""Öğle değil" gibi bariz hatalı yazımların var. Nasıl alışırsan öyle gider. Benden küçük bir tavsiye ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuhsuZ_GitarisT
    RuhsuZ_GitarisT's avatar
    Erkek

Kesinlikle Haklısın :D ama Ben PCDe Böyleyim Normalde Böyle Değilim.

//Bu Arada Bende Adanalıyım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stewart
    stewart's avatar
    Erkek

eve geçince yükleyim bi deneyim :) . Çizik ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

indireyim akşama bi keman çalarım

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2346 Toplam Mesaj: 14