Bu Programı Bilen Varmı ? Çok Kötü Durumdayım.
-
-
Ne ise yariyor?
-
e securitykiss bu hocam.
not: bu resimi kullanıp google/tineye da arama yapıp benzer resimlerini bulabilirsin aklında olsun.
-
buyur hocam
-
Ohh Be Teşekkürler Abilerim :) Bende Diyorum Adı Nasıl Aklıma Gelmiyor :D Sizin Canınızı Yerim :D
-
bu program ne işe yarar ?
-
Bak Şimdi Bağzı İP Programları Vardır Sadece DNS Değiştirerek Yasaklı Sitelere Girmeni Sağlar. Sadece Browserlerda İşe Yarar. Bu Program Öğle Değil. Sanki Tamamen Değiştiriyormuş Gibi Tüm Programlarda Vs İşe Yarıyor. Mesela Bir Örnek Vereyim Camfrogda Bildiğiniz Üzere +18 Yasaklandı Türkiye İçin.. Bir Easy Hide IP La Girmeyi Deneyin, Giremezsiniz ama Onunla Yasaklı Sitelere Girebilirsiniz. Bide SecurityKıss Tunneli Deneyin Her Türlü Sisteme Giriş Yaparsınız. Camfrogdada Sitelerdede Dier Programlardada İşe Yarar. Dier IP Programlarına Göre Farkı Bu...
-
RuhsuZ_GitarisT bunu yazdı:
-----------------------------Bak Şimdi Bağzı İP Programları Vardır Sadece DNS Değiştirerek Yasaklı Sitelere Girmeni Sağlar. Sadece Browserlerda İşe Yarar. Bu Program Öğle Değil. Sanki Tamamen Değiştiriyormuş Gibi Tüm Programlarda Vs İşe Yarıyor. Mesela Bir Örnek Vereyim Camfrogda Bildiğiniz Üzere +18 Yasaklandı Türkiye İçin.. Bir Easy Hide IP La Girmeyi Deneyin, Giremezsiniz ama Onunla Yasaklı Sitelere Girebilirsiniz. Bide SecurityKıss Tunneli Deneyin Her Türlü Sisteme Giriş Yaparsınız. Camfrogdada Sitelerdede Dier Programlardada İşe Yarar. Dier IP Programlarına Göre Farkı Bu...
-----------------------------Türkçe'yi çok kötü kullanıyorsun. Yazarken dikkat et lütfen. Büyük küçük harflere uymanı geçtim, "Bağzı", ""Öğle değil" gibi bariz hatalı yazımların var. Nasıl alışırsan öyle gider. Benden küçük bir tavsiye ;)
-
Kesinlikle Haklısın :D ama Ben PCDe Böyleyim Normalde Böyle Değilim.
//Bu Arada Bende Adanalıyım :D
-
eve geçince yükleyim bi deneyim :) . Çizik ...
-
indireyim akşama bi keman çalarım