folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Programı Bul Paranı Nakit Al ..!

Bu Programı Bul Paranı Nakit Al ..!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ne guzel gaz verion sn oyle :)

tbt bile bulamaz demisler

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

logo lks 2 olursa nasıl olucağını söyleyeyim

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

ne guzel gaz verion sn oyle :)

tbt bile bulamaz demisler

CW'dandır :D

Twitter: @CanKirca
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

ben aradım adamlar logostart diye logo programı yapmıslar :)

karısıyo onunuze gelen linki buraya atmayın

http://www.logostart.com.tr/tr/index.asp

sitesi bu ama indirme linki felan yok demosu bile yok :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

nightprince44 bunu yazdı:

Evet arkadaşlar baslıktada gordugunuz uzere ismini verecegim programı bulan olursa eger 85 TL nakit olarak alacaktır..

Sartlarım sudur:

1. Programın İsmi: LogoStart  ( fatura kesme programı )

2. bu Programı dısardan alsam 1.500 tl miş ..

3. bu program nette yokmus olsa bile demo veya sureliymiş kullanımı.. işte bende kullanımı SINIRSIZ istiyorum ... ( progreamı bul şifresininde ayriyaten bul oda sana kalmıs .. )

4. kısaca dısardan almıs gibi istiyorum ... sınırsız şifreli vs vs... 

dipNOT: Bana Bulamazsın dediler bu programı netten nbulsan bile kullanımı sınırlıdır dediler.. bunu söleyende tbt tanıyanlar.. ben tbt yardım alırım demişteim tbt bulamaz gibi laflar ettiler ..  ama size guvenıorum arkadaşlar..

para meselesşne gelince paranızı nakit alacaksnız .. İstediginiz bankaya hesabınıza yatırıcam..

hadi kolay gele..

1 - Millete gaz verme.

2 - 85 TL diye bir sayı söyleyerek , sadece 85 TL'n olduğunu gösterdin, gerek yoktu.

3 - Ben de diyorum , evet , TBT bile bulamaz.

4 - Ben bu programı bulsam , bu programı almak isteyen insanlara 300-500 Tl ye satarım bayıla bayıla alırlar , belki daha fazlasına satarım 1500 TL ise gerçek fiyatı. Sana neden programı 85 TL'ye veriyim , senin kafan alıyo mu? He "ben olsam verirdim" diyosan , zaten sen olamazsın derim.

5 - Nakit ödeme yapman güzelmiş , yemek ticketı falan vermiyosun en azından nakit para.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:

nightprince44 bunu yazdı:

Evet arkadaşlar baslıktada gordugunuz uzere ismini verecegim programı bulan olursa eger 85 TL nakit olarak alacaktır..

Sartlarım sudur:

1. Programın İsmi: LogoStart  ( fatura kesme programı )

2. bu Programı dısardan alsam 1.500 tl miş ..

3. bu program nette yokmus olsa bile demo veya sureliymiş kullanımı.. işte bende kullanımı SINIRSIZ istiyorum ... ( progreamı bul şifresininde ayriyaten bul oda sana kalmıs .. )

4. kısaca dısardan almıs gibi istiyorum ... sınırsız şifreli vs vs... 

dipNOT: Bana Bulamazsın dediler bu programı netten nbulsan bile kullanımı sınırlıdır dediler.. bunu söleyende tbt tanıyanlar.. ben tbt yardım alırım demişteim tbt bulamaz gibi laflar ettiler ..  ama size guvenıorum arkadaşlar..

para meselesşne gelince paranızı nakit alacaksnız .. İstediginiz bankaya hesabınıza yatırıcam..

hadi kolay gele..

1 - Millete gaz verme.

2 - 85 TL diye bir sayı söyleyerek , sadece 85 TL'n olduğunu gösterdin, gerek yoktu.

3 - Ben de diyorum , evet , TBT bile bulamaz.

4 - Ben bu programı bulsam , bu programı almak isteyen insanlara 300-500 Tl ye satarım bayıla bayıla alırlar , belki daha fazlasına satarım 1500 TL ise gerçek fiyatı. Sana neden programı 85 TL'ye veriyim , senin kafan alıyo mu? He "ben olsam verirdim" diyosan , zaten sen olamazsın derim.

5 - Nakit ödeme yapman güzelmiş , yemek ticketı falan vermiyosun en azından nakit para.

yürü be ....     

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pm atıldı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

şöyle bi araştırdımda bu program warezlerde ve torrent sitelerinde yok gibi.yerli yazılım olduğu için ve muhasebe programı olduğu için pek yaygın bişeyde değil sanki...bikaç yere daha bakayım,yoksa yoktur nette :D

EDİT: mtctyede baktım belki yerli program olduğu için crackini fln yapmışlardır diye ama yok..Benden paso...Bulabilen olursa ver85lirayı acıma :D kimse bulamazsa bulucaksın birini kırdırıcaksın programı üstüne biraz daha verip,yada orjinalini alıcaksın ki 1,5 değil 1milyar civarı :)

mtct de LOGO nun tüm sürümlerini kırmak yasaklılar listesindeydi hocam. yoksa kırılmadığından değil. bir iki versiyonunu denemek için kırmıştık. ama tabiki yaymadık. sadece kırılabilitesini denemek içindi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

1500 tl lik bir yazılımı 85 tl %10 u bile değil hadi %10 olsa neyse diyicem biraz artır emin ol demosu kırılır sana lisans anatarı bile verilir kullanman için.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

abi bende paranı nakit al  başlıgını görünce gaza gelmiştim.  85 lirayı taksit taksitte alsam nakitte alsam ne farkeder.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 5670 Toplam Mesaj: 33