Bu Programla Odanıza Dev Posterler Hazırlayın**Rasterbator Standalone V1.21*
-
http://img111.imageshack.us/img111/9044/129lm.jpg
Büyük boyutlu poster çıktıları almak istiyorsunuz, ancak bir A4 yazıcıya sahipsiniz. O halde bu araca başvurabilirsiniz. Program istediğiniz bir resmi istediğiniz oranda büyüyüp A4 kağıtlarına uygun şekilde bölerek A4 çıktısı almanızı sağlıyor. Boyutu çok küçük olmasına rağmen büyük iş yapıyor, aynı zamanda ücretsiz...
http://rapidshare.de/files/10504656/Rasterbator.rar.html -
güzell bişiii lazım olmuştu bi aralar:) eywallah saolasın
-
Güzel bi programa benziyo ama başlığı düzeltmeni tavsiye ediyorum boşyere ban yeme sonra
-
Baslık Ulan. Baslık !
-
Musket düzgün konuş adamın ashabını bozma....İnsan olmayı dene biraz
-
İnsan gibi başlık acana insan gibi cevap.
Sana da "Baslık Ulan. Baslık !" -
Neyin nasıl olacağını merak etme çok iyi biliyorum ..Seni terbiyeye davet edeceğim ama sen bu kapasiteyle o yolu zor bulursun ...
Haklısın aslında senin gibi ne olduğu belirsiz arkadaşlara benim verecek cevabım var ama bunun yeri burası değil...
Buraya konu ekleyende kabahat ya valla allahın selameti üstünüze olsun.......... -
Benim sana ettigim laf yüzünden Tahribat muridlerine trip yapma bosuna.
turkishmusket@hotmail.com a gel ne trip atıcaksan yada ne cevap vericeksen ver. -
musket kardes haksızsın insanca soleyebilirdin ama beyler uzatmaya gerk yok ... paylastigin icin tesekurler bende boole posterler yapmak istiypordum elinesaglik
-
ecstatic_60
7/29/2006 2:00:00 PM
izmirr
Güzel bi programa benziyo ama başlığı düzeltmeni tavsiye ediyorum boşyere ban yeme sonra
Demiş.
Ve bu kadar süre içinde online olmasına ragmen baslık edıtlenmemıs. Benım kızdıgım olay o. Haksızım yada degilim. Hıckımsenın kısısel sorunları yuzunden muridlere trip atmaya hakkı yok. -
herseysanal ;
si... et hojam bu musket denen herif herşeye muhalefet hee.. de geç gitsin cvp bile yazma... onu buraya adamın asabını bozsun diee tutup getirmişler...
paylaşım için sağol hoja güsel bişi benziyor...emeğine sağlık..
Toplam Hit: 2122 Toplam Mesaj: 12