Bu Resim Çok Şey Anlatıyor
-
blackmir bunu yazdı:
-----------------------------Kimi bardağın Boş Tarafını Görüyor Kimi dolu tarafını Kimide Hangi bardak diyor..
işte Resim bunu yapıyor düşündürüyor...
Resim Birşey anlatmıyor aslında bakan anlam çıkarıyor...
kimi bakınca elma ya odaklanıyor.. kimi yaşlı teyzeme... Kimi eski günlere.. kimide kendi yalılığına...
Çoğu şeyde tek anlam olmasına gerek yok bir çok anlam çıkarılabilir...
Öenmli olan bakınca senin ne anladığın
-----------------------------Varmı daha ötesi ..
-
Nautilus bunu yazdı:
-----------------------------karakutu bunu yazdı:
-----------------------------HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------karakutu bunu yazdı:
-----------------------------ne anlatıyor ?
-----------------------------Kısaca anlatıyım
Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır.
-----------------------------vuhuuu konuya realist yakşaşmam sizde galiba duygusal depremlere neden oldu ? bildiğin fotoğraf bildiğin yaşlı bir kadın bu derin konularda açılmasındaki mana nedir ben onu kavyara bilmiş değilim... mantıklı bir açıklama yapın elinizi öpeyim, gayet açık net bir soru sordum üstelik iğnelemeden "ne anlatıyor" diye samimiyetle sordum ama siz laf sokma yarışına girdiniz evet ben cahilim siz entelsiniz bir fotoğraftan bin mana çıkarta bilirsiniz.
-----------------------------dayı konunun neresine realist yaklaşıyon? mantıklı bir anlam çıkartamıyorsan biraz kendini geliştir, biraz çalıştırsan saksıyı yüzündeki çizgilerle baktığında sayfalar dolusu ifadeyi verdiğini idrak edebilme ihtimalin var -ama ihtimal işte- horby de referans vermiş.
-----------------------------O dediğin anlamları çıkartmak için bu fotoğrafa bakmak mı gerekiyor ? çevrenizde hiç mi yaşlı insan yokta bunu gördünüz anlam çıkartıyorsunuz ?
koçum :) ben beynimi böyle anlamsız mantıksız bir şey için yoramam, Senden ricam yüzündeki çizgilere baktığın zaman sayfalar dolusu anlamı biz anlayamayanlar için çıkartırmısın... "bak mantık burada" bu arada senin saksınada hayran oldum sayfalarca anlam hımmm ... güzelmiş
-
müridlerin içsel dünyaları ve hayalgücü geniş epey
beklenilen cevapları vermeyince kötümü olacağız anlamıyorum ki :) herkes herkesle aynı pencereden bakmak zorundamı bakmıyor diyede caz yapmak kadar saçma sapan cahilce bir davranış olamaz -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------müridlerin içsel dünyaları ve hayalgücü geniş epey
beklenilen cevapları vermeyince kötümü olacağız anlamıyorum ki :) herkes herkesle aynı pencereden bakmak zorundamı bakmıyor diyede caz yapmak kadar saçma sapan cahilce bir davranış olamaz
-----------------------------aynen öyle adam basit bir soru sordu diye 2 sayfa tepki almış. eskinin paylaşımına dikkat çeken müritler yine eskinin tahammülüne sahip değiller.
-
Siz bide benim ninemi görseniz . ;)
-
Bana göre anadolu insanının hala değişmeyen saf temiz kalbini, hoşgörülülüğünü, misafirperverliğini anlatıyor bu resim ..
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------Siz bide benim ninemi görseniz . ;)
-----------------------------heyt beeee :D