Bu Resim Senin Mi? Sakın Bu Mesajı Tıklamayın Yoksa Ne Mi Olur?
-
Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği internet kullanıcılarını uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen yeni bir internet vurgunu başlatıldı.
MSN aracılığı ile gönderilen "bu resim senin mi?
www.designportal.com/resimleri.php?id=murat???@hotmail.com
" isimli mesaj yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.Faruk Kekevi 'hayalet mesaj'la ilgili şu açıklamayı yaptı; "Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir "keylogger" isimli hayalet program yüklemiş oluyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınız üzerinizden her bir klavyeye dokunuşun hareketleri bu internet dolandırıcılarına geçiyor.
Virüslerden daha tehlikeli bu ‘'trojen''ler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz."İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor. Bu link yüzünden Türkiye'de binlerce kişinin zarar göreceği belirtiliyor.Bu organizasyon virüslerden daha tehlikeli ve bilgisayardan ancak başka bir program
kullanılarak çıkartılabiliyor
Benım msn adresinmede ulaştıysa Tikkat edin :)
-
ulan insan kiz ismi fln yazar, ersin yazmis denyo yaaaaa tobestagfurullah
-
BANADA GELMİŞTİ DAHA ÖNCE KASPERSKY HAVADA KAPMISTI..BEYNİNİ S.. SALAKLARI YOK YERE BÖLEE URASIYORLAR..B...UNU ÇIKARANA KADAR TÜM MSN KULLANICILARINA GÖNDERİRLER :)
-
bu virüsü kapan tbt li olamazzzzzzzzzzzz :D
-
sanalrisk :D
sanalvurgun :D -
bana bi kaç kere geldi rus kaynaklı olduğunu bilmiyodum
-
bana da geliyor bazen böyle de acaba bunu yiyenler var mı die merak ediyorum :D
-
ne yazık ki ileri zekalı kardeşim tıklamış...habere birilerine gidiyorduo reklam msne giremiyodum millete otomatikmen yolluyor diye.nese mecbur format salladım.
-
renenin bu mesajı silip silinme sebebine tıklayan bu siteden değildir yazması nı beklerdim =)
bana msn den bunun gibi hergün 5 lerce geliyor =) genellikle kız oluyor amma sazanlar :| [tbt müridelerine laf yok =) ]
-
haydi bakalım insallah kimse sakata gelmez...
-
Haydaa :| lan bu bana geldi bi kere tıkladım ya açılmamıştı yada mynete yönlenmişti yanlış hatırlamıyosam :| hemen bi tarama çekeyim o zmn :| hasss...