Bu Resimde Ne Görüyorsunuz (Lütfen Bakalım)
-
Bence sizler olaya yanlış yönden baktınız:d
Burada çocuklar aslına bence her şeyi görmüştür... Kiimseye çaktırmamak içnde evet evet biz yunus gördük demişlerdir...
Bu resmi Türkiye'deki her 10 çocuktan 6 sı kesin bilir..... 10 yaş altı çocuklar da bilir:D:
Sie lan çocuk bu nereden bilecek diyen olursa bi denme yapalım:D:D:d
Zamane çocukları bize bu olayın anatomisini bile anlatır yaw:DD::D
Not:Ben baktığımda ilk yunus şeklini kadının bacak aralarında gördüm..(Ayıptır sölemesi:D:D)
-
ya yunusları gordumde sewişen kadın resmi nerde :D ( bu bi arkadasımın lafıydı resmi gordugunde ee boşuna saf osman demiorum :D ) saflıgı belirlemekte cok guzel bi resim bence deneyin işe yarıo :D
-
Yunuzları gördüm :P
-
ben her ikisinide gördüm fazla zor değil
-
ne rde yunus adam götürüyoooo
-
yalan 7 yaşındaki kardeşime gösterdim cevap aynen şöyle :D
"şurda bi adam var ağzı yukarı bakıyor arkasında biri ona sarılmış ağzından bişey çıkıyor :D " yunus göremedi ben gösterince gördü :D
-
bu ne yaa olmadı nan kuzene gösterdim benim.. kadın var dedi alla alla :D :D
-
Bence herşey görmek istediginle alakalı ilk baktıgımda bende iki dene insan gördüm sonra 9 tane yunus oldugunu fark ettim...Bakın bacaklarının oralarda da var yunuslar yanlarda tam 9 tane kafalarının orada da bi dene cok küçük var onla beraber 10 oluyo ama bilim adamları galiba onu saymamış :D
Bence siz neyi görmek istediginizi kestiremiosunuz :D yunuslar orda
-
fistik49 bunu yazdı:
-----------------------------yalan 7 yaşındaki kardeşime gösterdim cevap aynen şöyle :D
"şurda bi adam var ağzı yukarı bakıyor arkasında biri ona sarılmış ağzından bişey çıkıyor :D " yunus göremedi ben gösterince gördü :D
-----------------------------kardeşin abaza olmasın :P
-
Yunuslardan başka bişeymi var orda, ben niye görmedim :P