Bu Resme Dikkat Edin Bi Yemek Menüsü
-
http://hiphop87.sitemynet.com/mynet_resimlerim/canakkale_yemek_listesi.jpg
-
Kahraman türk askerinin çanakkale savaşı sırasındaki yemek listesi şimdiki türk gençleri bunu görsünki bu VATAN nasıl zorluklarla kazanılmış görsünler amerikani şeylere özenip (tikky) olup asıllarını,atalarını unutmasınlar,bilsinlerki eger suan biz burada rahat şekilde sıcak evimizde oturuyor,özgür bir şekilde kimseye bağlı olmadan yaşıyorsak onların geride bıraktıkları sayesindedir..!
-
Adamlara helal olsun demekten başka birşey diyemiyorum ve diyemedikçe de gençliğimden utanıyorum
-
Bu ülkenin degerini bilmek lazim ve halimize sükredelim
-
bunları gelecek için bizim için yaptılar biz rahat yaşayalım diye değerini bilelim diyerek söz olsun diye değil gerçekten değerini bilelim...
-
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME TANI DÜŞÜN ALTINDA BİNLERCE KEFENSİZ YATANI...!!!!!
-
ewet tv de çıkmıştı gerçekten çok zor
-
Yatıp kalkıp Cenabı Allah a şükredelim ve bızlerıde bu topraklarda yaşamamızı sağlayan atalarımızın ve şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesın
-
tüm askeri birliklerde ozellıkle acemi bırlıklerının yemekhane gırıslerın de hem 1917 yılının hemde 2006 yılının yemek istıkak cizelgesi var
okuyupta ibret almayanın, utanmayanında. ta .mına -
ruhları şad olsun. Allah şefaatlerine nail eylesin.
memleketi böyle yönetenlerin de belasını versin. -
Yediğim Her Lokmanın Hesabını Kendime Vermekten Bıktım Artık Baskasının Lokmasına Göz Dikenleri Allah Islah Etsin..
Sakızdan Çıkmadı Bu Vatan..Ayakta Alkışlıyorum ve Saygıyla Anıyorum..
Toplam Hit: 3910 Toplam Mesaj: 15