Bu Resmi Nerden Bulabilirim? (Yardim...)
-
hocam canlandırma ile kastın nedir?
-
yaw yokmu bi haci hoca 3 okuyup 1 uflesinde canlansin yazik adama sevindirik olsun..:D:D
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sandalların altına deniz koyacak sandalları yürütecek, evi ayaklandıracak fln :p :d
http://wallbase.net/ fena bi siteymiş sevdim :|
usta bulursan haber eylede resim güzelmiş onuda alak .d
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------:S 3D Visualization hoca. Resim 3D yapip icinde gezicem kamerayla....
-
COURAGE_x bunu yazdı:
yaw yokmu bi haci hoca 3 okuyup 1 uflesinde canlansin yazik adama sevindirik olsun..:D:D
-----------------------------okudum ufledim ama
COURAGE_x, 9 Nisan 2010 (Cuma) 15:32 tarihinde 6 saat sureyle uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: http://tahribat.com/Forum-Bu-Resmi-Nerden-Bulabilirim-Yardim-108777/2/#1203949 ciddi konuda geyik yapmak yasaktir
boyle bi hata verdi :|
-
underzero bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
bi site vardı resimi upload ediyodun başka nerede var buluyodu. geçen paylaşılmıştı forumda
-----------------------------0 results dedi
sonuc bulamadi o sitede
-----------------------------hocam o site nedir ?
-
Photozoom professinoal diye bir program vardı,resimlerin boyutunu pixel kaybını en aza düşürerek arttırıyordu.Bizzat kullandım güzeldi,işine yarar belki.
-
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Photozoom professinoal diye bir program vardı,resimlerin boyutunu pixel kaybını en aza düşürerek arttırıyordu.Bizzat kullandım güzeldi,işine yarar belki.
----------------------eyvallah hocam bir kontrol ediyim :D
-
herhangi bir resmi yukluyorsunuz
o resmin hangi sitelerde oldugunu veya konusunun iceriginin ne oldugunu gosteren site :
-
underzero bunu yazdı:
herhangi bir resmi yukluyorsunuz
o resmin hangi sitelerde oldugunu veya konusunun iceriginin ne oldugunu gosteren site :
-----------------------------teşekkürler