Bu Robot Nasıl Zıplıyo ?
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=62mLu-xrMAA
son sanıyelerdekı donusu nasıl yapıyor bu eleman
-----------------------------Hocam bi taraftaki tekerlekler ileri, diğer taraftakiler geri dönüyo :) -
Bu da bizim bitirme projesinden ufak bir video :)
http://www.youtube.com/watch?v=wr5dvpCHpac
Edit: Konuşan ve dandik telefonum ile videoyu çeken benim :)
-
hidrolik olabilir kıt bilgimle söyleyebileceğim kadarıyla.
-
ahanda dün uzaktan kumandalı araba buldum.. çarşıda oyuncakcının orda biri atmış kaldırıma ara sokakta bende ilgili olduğumdan hemen aldım :D nihihih
ahh burda biri olaydı değişik bişeyler düşünür üzeinde çalışırdık.. yağmurda ıslanmış baya söktüm içini dışını kuruttum topladım sonra çalıştırdım olmadı önceden bi tane de kol vardı onuda biraz kurcaladım.. o çalışıyor ama arabayı çalıştırabilirsem ona da bakarım artık.. arabanın çalışması kolay da onunla farklı bişey yapmak lazım.. sınavlar vizeler geçsin de daha da kurcalarım ben onu :D -
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------
Poposuyla
-----------------------------şu boston dynamic e hayranım yahu:D
şu önünde siyah bir çıkıntı var işte o yüksek ihtimal piston, tasarımda muhteşem carbon gövde, tekerlekler özel tasarım darbeyi emip dağıtıyor:D
-
-
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------lalada bunu yazdı:
-----------------------------konusu açılmışken ilgisi olan arkadaşlar toplanıp beraber uzaktan kumandalı araba falan yapabiliriz.benim evi atölye olarak kullanabiliriz bekar evi zaten?
-----------------------------ankaradaysan üniversite bitirme projemi yapabiliriz :)
bilgisayar kontrollü coilgun
edit : istanbulmuş amk :(
-----------------------------bi ara coilgun üzerine bi makale yapsana çok ilgi çekici ve geleceğil silah teknolojisi,
O robotu ben olsam co2 tüpü, basınçlı gaz ile yapardım, hız ve açı ile mesafe kontrolü kolay olurdu, adamlar nasıl yapmış bilgi var mı?
-
Terminatör gibi robotlar olacaksa Boston Dynamics'ten çıkacak. Adamlar iyi işler çıkarıyor. Bir nevi skynet.
Amerikan ordusuna çalışıyorlar, o ayrı.
-
brakmaz olaydım mekatroniği :((( böyle robotikler görünce ezikliğe kapılyorum .. ne bok var hukuk ta layn
-
Robot askerler,Robot pilotlar,Robot öğretmenler.....
Robot İşçiler,garsonlar...
Evinizdeki tüm işleri yapan bir Robota sahip olduğunuzu düşünün...
-Makarna suyunu koysana Necati !
-peki sahip..
küçük,minik,ufak bir robotun,damarlarınızdan içeri girip,sizin kapalı kalp damarlarınızı açtığını düşünün...
ya da aynı robotun suikast için programlanıp sizi öldürdüğünü :) düşünün..
ya da çocukların arka bahçede kendi yaptıkları robotları kapıştırdığını düşünün...
çok acaip...