Bu Saat Ne Kadar Eder (Levis LTD0901)
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Hmm peki sende olsaydı bu saat gitti gidiyora ne kadara koyardın ?
gittigidiyor gibi yani bu tarz sitelere baktım bu saatten bulamadım dediğin gibi ikinci elde pek görünmüyor yada piyasada
edt. şunu bi elden cıkaralım iletişime geçebiliriz : )
-----------------------------dedim ya hocam saatin piyasası ölü. Riskli bu sebeptende. Yan komşu ile konuştum zamanında 20 tane aldı 7-8 tane anca satabilmiş. Sonrası iade. Anlaşmalılarmış. Hayırlısı diyor komşum:D
Dengesizin biri çıkar 500 milyonda verebilir. Elinde de patlayabilir. 100 ü veya 150 lirayı geçme koyacaksan. İnşaallah satarsın.
-
ToR5 bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
gittigidiyor gibi yani bu tarz sitelere baktım bu saatten bulamadım dediğin gibi ikinci elde pek görünmüyor yada piyasada
-----------------------------dedim ya hocam saatin piyasası ölü. Riskli bu sebeptende. Yan komşu ile konuştum zamanında 20 tane aldı 7-8 tane anca satabilmiş. Sonrası iade. Anlaşmalılarmış. Hayırlısı diyor komşum:D
Dengesizin biri çıkar 500 milyonda verebilir. Elinde de patlayabilir. 100 ü veya 150 lirayı geçme koyacaksan. İnşaallah satarsın.
-----------------------------hmm anladım teşekkür ederim hocam bilgilerin için koyalım bakalım ne olacak elden cıkarırsam birikmişimle güzel bi saat almak istiyorum seninle özelden tekrar iletişime geçerim. birde en çok tutulan yada aldıgım zaman satılması iyi olucak sağlam kullanışlı seninde işte bu dediğin saatleri pmden gösterirmisin hocam bana fiyat olarakda fazla uçmazsak iyi olur : )
-
MrAmor bunu yazdı:
ToR5 bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------hmm anladım teşekkür ederim hocam bilgilerin için koyalım bakalım ne olacak elden cıkarırsam birikmişimle güzel bi saat almak istiyorum seninle özelden tekrar iletişime geçerim. birde en çok tutulan yada aldıgım zaman satılması iyi olucak sağlam kullanışlı seninde işte bu dediğin saatleri pmden gösterirmisin hocam bana fiyat olarakda fazla uçmazsak iyi olur : )
-----------------------------tamam. Ben burdaki saatçilere de söylüyorum gittigidiyordan takipteler senin saati :D hadi bakalım.
-
MrAmor bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
150-180 arası satarsın
-----------------------------hmm.. en fazla o kadar eder sanırsam yada daha düşük bi fiyat 100-120 vs.. saatçi olan arkadaşlardan duymak istiyorum yinede : )
@network
arkadaşım kimsenin mesaj kastıgı yada kimseyi şaşırttıgım yok ayrıyetten hiç bi yere bakmadan direk burda konu açan kişi değilim lütfen adam gibi mesaj yazalım.bilgilerim,
Login Olma sayısı : 2371
Forumda Açtığı Konular : 57
Foruma Attığı Mesajlar : 605
Üye Olduğu Tarih : 29 Nisan 2009buda senin bilgilerin,
Login Olma sayısı : 70
Üye Olduğu Tarih : 17 Temmuz 20052005den beri üye oldugun açık ve net belli bence biraz daha sık foruma uğra... vede adam gibi mesajlar yaz.
birazda matematik yapalım üye oldugumdan beri yuvarlama 500 gün olmuş mesaj sayımda 605 gün başına 1, .... bişiler düşüyor : ) ben mesaj kasıyosam kimse mesaj atmasın.
dikkatini çekerim: İş - Güç, Takas - Alışveriş
-----------------------------bna rakamlarla neyi ifade etmeye çalıştığını anlayamadım ... Ben boş insanda değilim hergün girimde birşeyler yazimde mesaj sayım artsın diyivereyim :))
Adam gibi derken lütfen seviyeni düşürtme heleki bnm gibi birine nette bu tip aslanlıklar etme sni kızdıran mesajımı git birdaha oku ...
adam gibi yazılcaksa snn adam olmayı öğrenmen gerekli olduğunu düşünüyorum ...
Kusura bakmayın anca görfewbildim emsajları uyarım kapalı !