Bu Saati Nerden Temin Edebilirim?
-
West bunu yazdı:
-----------------------------
KILICH bunu yazdı:
İşte matematik severlerin hoşuna gidebilecek bir kol saati. 40 mm'lik kasa, 200 m'ye kadar su geçirmeme, karanlıkta parlayan rakamlar ve paslanmaz çelik kasasıyla şık ve sıradışı bir saat tasarımı. Tabi bu kadar bol özelliğin bedeli de 1050$.
-----------------------------Yanlış görmemişim :)
walla hoşuma kaçmıştı saat ama fiyatı görünce soğudum :D -
Benimde hoşuma gitmişti :)
-
düşündüm de illa orijinal olması gerekmiyor , çakması da olur aslında : S
edit : cicosz kusura bakma konu biraz dağıldı . şimdi fiyatı gören arkadaşlarla içimizi bir hüzün kapladı ..
-
Sadece 999 tane üretilmiş bundan :D
-
O matemetiksel saat normal bir saat alınıp zeminine kendiniz baskı yaptırarak ta temin edilebilir. 30 liraya mekanizması idare eder bir saat alırsın. kaliteli birde dijital bastı. saatçiye 5 lira attımı takar.
-
hocalar az önce saatin tasarımının aynısını gördüm, aldım :) 29.69 lira :) collezione de
-
Ben bu saati kullanıyorum tavsiye ederim dıjıtal sevenlere. Çok sağlam yağmurda çamurda su altında her yerde kullandım tık demedi . Pil ömrü 10 yıl ayrıca :) hemide ucuz. Tek kötü yanı saatin ışığı az pil tasarrufu için , bir de 2. saati ( mavi analog ) görmek için yakından bakmak lazım.

-
Matchup bunu yazdı:
Ben bu saati kullanıyorum tavsiye ederim dıjıtal sevenlere. Çok sağlam yağmurda çamurda su altında her yerde kullandım tık demedi . Pil ömrü 10 yıl ayrıca :) hemide ucuz. Tek kötü yanı saatin ışığı az pil tasarrufu için , bir de 2. saati ( mavi analog ) görmek için yakından bakmak lazım.

-----------------------------ucak kokpitine benzio la:D

şahsen bende bundan kullanıorm biraz tuzlu fiyatı lakin hakkaten saglam saat 6.kattan düştü aşağı çimlere, çizik bilem yok saatte(=
-

vecheron constantin marka saat.modelinin adını çok aradım ama bulamadım.
gören bilen duyan varsa yazsın.
-
KaDeM bunu yazdı:

vecheron constantin marka saat.modelinin adını çok aradım ama bulamadım.
gören bilen duyan varsa yazsın.
İlginçmiş hocam :D
Düzenleme:

Ben de bunu kullanıyorum ve bunun da 10 yıl pil ömrü var garantili...
Yalnız şu dış kısmındaki tachymeter olayı ne işe yarıyor bir türlü çözemedim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :-)