Bu Sakalın Modeli Nedir
-
benim yanaklar cok seyrek ve az cikior tam aksine cene kismin da epey cikiyor uzattgim zaman aynen bu sekil oluyor sorun suki kimi kesior kimi kesmeden bu sekil oluyor iddayi kim nasil kazanicak :D
-
hacı abi 50 yi kazanırsan bize foto gönder :D
-
Şuan bendeki sakalın aynısı.Hatta dün bir arkadaşa fotoğrafımı gönderdim, aynı padişahlara benzemişsin bu sakal ne dedi.
Top sakal uzatılır önce.Sonra yanlar ya tam traş edilir ya da makine ile kısaltılır.Ortayı ellemeden her seferinde bakina ile yanlardan uçları alınır.Bir süre sonra boku çıkar bu işin.Ama kesmeye kıyamazsın.
CyberAngel tarafından 09/Tem/14 12:07 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Siz boyle boktan bi konu icin iddaya girdinizde bizim suçumuz ne hocam ?
Tenha yer lazım kız atacam, bu kız nasıl vs. diye konular açan birinin böyle isyanda bulunması.. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Konuya gelince, sakal çıkmıyo bende fikrim yok :P
Amaç = İlgi çekmek.
-
mehmet günsür e mail at, twitten felan sorun .d
-
Eğer varsa adamın daha önceki sakallı hallerinden bir fotoğraf ile durum anlaşılabilir bence hocam google ı bir kurcalayın derim.
-
1 ay kesmeyim benimde böyle oluyor.
-
benim sakalın aynısı. işin aslı senin söylediğin gibi. yaparken çene kısımlarını uzatıp yanlardan biraz alarak şehzade mustafa gibi bir modele yol açıyor..
mtst tarafından 09/Tem/14 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Siz boyle boktan bi konu icin iddaya girdinizde bizim suçumuz ne hocam ?
Tenha yer lazım kız atacam, bu kız nasıl vs. diye konular açan birinin böyle isyanda bulunması.. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Konuya gelince, sakal çıkmıyo bende fikrim yok :P
Smirnoff'un yorumunu gorunce ŞOK oldum," keyifler nasıl millet" konularında iyidir ;) dikkat edelim biraz daha...
Sakal konusuna gelince ceneyi bi kac sefer kesmeyip yanları kesince otomatikman uzattıktan sonra bu hale geliyor.
Bana gore sakala isim verilcekse "V" sakal ismi yakısır..
_Dert_ tarafından 09/Tem/14 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaslar yorum üstünden giderek , yani tahribatın yorumları ile birlikte ve fb'den birkaç arkadaşın canlı örneği ile iddiayı kazanmıs bulunmaktayım tesekkürler :D