Bu Sayfada Göze Çarpan
-
Kreyzi bunu yazdı

sakın bana bu deme :/
:D:D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
abi bazen düşünüyorum sen mycity oneminute aynı kişiler misiniz acaba :D
Düşününce mantıklı geldi bu. asdgasd
NigraSilva tarafından 30/Tem/13 15:34 tarihinde düzenlenmiştir
Konuyla alakalı olarak da header_left.png çerçeve içinde çok sikimsonik gözüküyor, onu silersek daha iyi olacak. Ayrıca her dörtgenin sol üst ve sağ alt köşesi oval, onu sadece belirli yerlerde yapın tüm sitede olunca sıkıyor insanı, zorlamayle düzgün göstermeye çalışılmış fikir gelmemiş tek fikri her yere kaktırmışlar gibi. Footer kısmında da #f8a400 kodlu bir şerit var, copyright'ı onun altına atın direkt, ya da komple silin o şeridi oradan boşa duruyor. -
ürün görsellerinin fotoğrafları güzel olmuş.
-
sepete at deyince kitab resminin sepete doğru kayması hoş olmuş ama daha iyisi için bir de kendi etrafında dönelerke küçülürse tam olur
-
MADDE 5 - CAYMA HAKKI
ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren (7) gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde Ekin Kitap Görsel Yayıncılık A.Ş. iletişim kanallarına faks, email veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün ilgili madde hükümleri çercevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün Ekin Kitap Görsel Yayıncılık A.Ş. iletişim adreslerine gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura aslı gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli ALICI tarafından karşılanır. Ayrıca, tüketicinin özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye özel hale getirilen mallarda tüketici cayma hakkını kullanamaz.
Ödemenin kredi kartı veya benzeri bir ödeme kartı ile yapılması halinde tüketici, kartın kendi rızası dışında ve hukuka aykırı biçimde kullanıldığı gerekçesiyle ödeme işleminin iptal edilmesini talep edebilir. Bu halde, kartı çıkaran kuruluş itirazın kendisine bildirilmesinden itibaren 10 gün içinde ödeme tutarını tüketiciye iade eder.
işbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile Ekin Kitap Görsel Yayıncılık A.Ş. yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir.
Siparişin sonuçlanması durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılacaktır.
hocam cayma hakkında iade kargo ücretinide satıcı ödemiyor muydu ben mi yanlış biliyorum onuda bi düzeltin hocam
GUS tarafından 30/Tem/13 15:45 tarihinde düzenlenmiştir -
turuncu site mavi logo çarptı gözüme :DsaD
bide alışveriş sepeti yan sevmedim ben onu
-
GUS bunu yazdı
MADDE 5 - CAYMA HAKKI
ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren (7) gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde Ekin Kitap Görsel Yayıncılık A.Ş. iletişim kanallarına faks, email veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün ilgili madde hükümleri çercevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün Ekin Kitap Görsel Yayıncılık A.Ş. iletişim adreslerine gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura aslı gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli ALICI tarafından karşılanır. Ayrıca, tüketicinin özel istek ve talepleri uyarınca üretilen veya üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye özel hale getirilen mallarda tüketici cayma hakkını kullanamaz.
Ödemenin kredi kartı veya benzeri bir ödeme kartı ile yapılması halinde tüketici, kartın kendi rızası dışında ve hukuka aykırı biçimde kullanıldığı gerekçesiyle ödeme işleminin iptal edilmesini talep edebilir. Bu halde, kartı çıkaran kuruluş itirazın kendisine bildirilmesinden itibaren 10 gün içinde ödeme tutarını tüketiciye iade eder.
işbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile Ekin Kitap Görsel Yayıncılık A.Ş. yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir.
Siparişin sonuçlanması durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılacaktır.
hocam cayma hakkında iade kargo ücretinide satıcı ödemiyor muydu ben mi yanlış biliyorum onuda bi düzeltin hocam
göze çarpan dediydi hocam senin gözlerin maşallahı varmış tü tü tü
-
Döviz Kurları

EURO :1,77 TL 
POUND :2,61 TL 
USD :1,29 TL Son Güncelleme
09/02/2008 13:55:37 -
sessizadam bunu yazdıKreyzi bunu yazdı

sakın bana bu deme :/
İyi görmüşsün hocam :D
ben hala goremedim la deli oldum amk, nedir ?
edit: bide sitemap goremedim (sitemap.xml, index.php?do=sitemap falan denedim yemedi)
-
casey bunu yazdı
Döviz Kurları

EURO :1,77 TL 
POUND :2,61 TL 
USD :1,29 TL Son Güncelleme
09/02/2008 13:55:37+1 hey gidi günler bilgisayar aldığım sene dolar ozmn 1.10 a kadar düşmüştü 1200 tlye bi masaüstü dizmiştim şimdi alsam 2 katı edermiş :D sonra o bilgisayarı 4 sene sonra 400 tlye sattım ya içim ona gidiyor..