folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Sefer Hedef Kot Pantolonlu Bayanlar.

Bu Sefer Hedef Kot Pantolonlu Bayanlar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde mini etekli oldukları gerekçesiyle 2 kız öğrenciye şırıngayla asit olduğu sanılan bir sıvı sıkan, daha sonra da 2’si hemşire 3 kadına benzer saldırı yapan kişiler yine işbaşında.

Saldırganların bu sefer ki kurbanları kot pantalonlu. Atatürk Bulvarı’nda bu sabah 09.30'da meydana gelen olayda, 17 yaşındaki İ.K. ve yaşıtı E.Ş. şırıngalı saldırıya uğradı. Şırıngayla sıkılan sıvı İ.K.’nın montuna, E.Ş.’nin ise pantalonuna isabet etti. Saldırıya uğrayan 2 kız, Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Sonumuz ne olacak bilmiyorum..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

yöneticiler bu konuyu kaldırın bence :| sonu yok böyle muhabbetlerin. sonuç= olan yine bize olcak

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek
    Derin çeteciler adamın eline tutuşturmuştur 3-5 milyar git kadınlara sık demişlerdir amaç provakasyondur yada adam delidir sapıktır kadınlara zevkine sıkar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Provocateur !!!

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    yasak saçma konu v.b

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

kusura bakmayın arkadaslar yorum yapanların çoğu anlamsız buldu konuyu..yönetici arkadastan kaldırmasını diliyorum..teşekkürler..

not: bu olaylardan birisi kendi eşinize ve kardeşinize yapıldığında buraya konu açarsanız ilk ben müdahale ederim..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

SawIV bunu yazdı:
    -----------------------------
    Derin çeteciler adamın eline tutuşturmuştur 3-5 milyar git kadınlara sık demişlerdir amaç provakasyondur yada adam delidir sapıktır kadınlara zevkine sıkar.

hemen cozdun yanı.... bır seylere camur atıldımı bır tanede ben atayım dıye yırtınırken (haklı yada haksız). baska bır konuda provakasyon camur atmak demek daha hosunuza gıdıyor dımı cok komık

Edit: konu bencede sılınsın konu baska yere kaymaya (sıyaset ve ınanclar) meyıllı bır konu.....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:

kusura bakmayın arkadaslar yorum yapanların çoğu anlamsız buldu konuyu..yönetici arkadastan kaldırmasını diliyorum..teşekkürler..

not: bu olaylardan birisi kendi eşinize ve kardeşinize yapıldığında buraya konu açarsanız ilk ben müdahale ederim..

anlamsız değil hoca. memleket meselesi bu. tabiki çok önemlide bu forumda bu tarz konular yasaklandı. sebebide konunun saptırılması ve küfürlü sozler. tartışmayı bilenlerle tartışmayı bende isterim ama ... :|

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    katılmıyorum buna mahalle baskısı deniyor, konu işinize gelmedimi kapayın konuyu diyorsunuz. Malesef gerçekleri değiştiremezsiniz... Özellikle türban üniversiteye girdiğinde neler olacak o zaman görün. ANLAMLI, TARTIŞMAYA DEĞER KONULARA KİLİT VURMAKTA GERÇEKLERE GÖZ YUMMAKTAN, KORKAKLIK YAPMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR. Umarım konu kapatılmaz.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Legislator
    Legislator's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:

SawIV bunu yazdı:
    Derin çeteciler adamın eline tutuşturmuştur 3-5 milyar git kadınlara sık demişlerdir amaç provakasyondur yada adam delidir sapıktır kadınlara zevkine sıkar.

hemen cozdun yanı.... bır seylere camur atıldımı bır tanede ben atayım dıye yırtınırken (haklı yada haksız). baska bır konuda provakasyon camur atmak demek daha hosunuza gıdıyor dımı cok komık

Edit: konu bencede sılınsın konu baska yere kaymaya (sıyaset ve ınanclar) meyıllı bır konu.....

Peki, bu haber niye başka bir zaman değilde ülkemizin içnde bulunduğu şu durum da otya çıkıyor ve niye belli bir kesmin sahip olduğu  meday oraganlarında yayınlanıyor .Bizler  amerikan halkı gibi ha deyip ömümüze atılanı inanacak bir millet değiliz.Lütfen olayların biraz arakasını düşünelim her çıkan habere inanmayalım

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ombra
    ombra's avatar
    Erkek
    eteklerine şırınga ile asit sıkma haberi yalan diye biliyorum ben adamlar psikodur belki kota sıkanlarda haberden etkilenmişler bizde fışkırtalım bakalım kızları vurabilcekmiyiz demişlerdir
Toplam Hit: 4312 Toplam Mesaj: 24