Bu Sefer Savaş Kesinleşir..A.K Hadi Bakalım İran..
-
İran: Yakıtı Rusya'dan alacağız
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hamid Rıza Asefi, ''Rusya'dan nükleer yakıt almaya karar verdiklerini, ancaknükleer faaliyetleri durdurmayacaklarını'' bildirdi.
Asefi, haftalık basın toplantısında, Rusya'nın ortak uranyum zenginleştirme önerisine ilişkin soru üzerine, kendilerine sunulan bütün önerilerin gündemde olduğunu, hiçbir önerinin iptal olmadığını söyledi.
''Rusya'dan nükleer yakıt almaya karar verdik'' diyen Asefi, ''Amabu bizim kendi hakkımızdan vazgeçtiğimiz anlamına gelmiyor. Nükleer faaliyetleri kesinlikle durdurmayacağız ve askıya da almayacağız'' diye konuştu.
Rusya'dan alınacak yakıtın kendilerine yetip yetmeyeceğinin belli olmadığını ifade eden Asefi, ''Bu yüzden, biz de kendi ihtiyacımız olan nükleer yakıtı üretmek istiyoruz. Çünkü biz bu teknolojiyi elde ettik'' dedi. Asefi, Rusya'nın nükleer yakıtı devamlı verip
vermeyeceğinin belli olmadığını da kaydetti.
kaynak..Sabah Gazetesi
-------------------------------------------------------------------------
Rusya yakıtı verirse ABD de köpürür İran a girmeye çalısacak Rusyada Hooop olmaz İran Müttefik dicek..Bu sefer Rusyada işin içine girecek hadi diyelim Rusyayı engelledi..Ya Çin Ne olacak..ABD yi sevmiyen bir Ülke a.k..İran ın Komşusu Türkiye Sonumuz hayır ola.. -
kolaymı öle ya nereye girio abd?
iran paşa paşa alır petrolünü, rusyada paşa paşa satar.abd bi bok yemez.bize zaten bi bok olmaz nato üyesiyiz.
abd gerileme sürecine girio bence -
kardeş nükleer yakıt alıyor ABD zaten sinsi biliyonuz ipneleri..her boka atklıyorlar sanki dünya onlarınmış gibi..ama savas olursa eğer İran ABD yi vuramaz ise KEsin ama KEsin olarak sölüyorum İSrail e Nükleer sallar bence..
-
abu cin bi bok diildir, cin oyle acik bi pazar, ordusu fln hikaye... Cin savasa fln giremez...
-
Cin malmıki girsin savaş demek ekonominin göt olması demek.kokainman hayrola hoca CIA da adamların war her halde,girmeyecek falan bi gece incirlikten kalkarsa f16 lar şaşırma.
-
u.s.a. neden Iran a giremez cunku bunun icin hazirlik yapmadi. yani korfez savasindaki gibi, savas olsada ilerde 3 yil icinde bi sey olmaz!
-
siz işi çözmüşsünüz yaw burdan çok kolay gözüküyo zaten öyledir de merak etmeyin.
-
bence abd vuracak iranı aynı şeyleri ırak içinde afganistan içinde söylendi ama adamlar girip aldı.o kadar slaak deildir abd kendini riske atmaz hazırlıkta yapılıyo bence güneydoğuya giden tankları gördünüzmü bilmiyorum bizim gösteriliyo ama deil bizde öle tankalr aletler ne gezer adamlar yığıyo bi taraftan bi çok ülkeyide yanına alırlar bunlar ibnedir her boku yerler.iran sazanlık yapıyo dikleniyo inş.düşündüğüm gibi olmaz emperyalist ibne abd
-
Arada İsrail in sikilmesini okadar çok istiyorumki zaten söledi adam yaa ABD bizi vurursa İsrail haritadan silinir dedi..bu nedemek oluyor ben Nükleer atarım demek istedi sanırım..Ben Böyle anladım..
-
a.q iran yeni yeni nükleer güc üretip 5yil icinde bombay sahip olacakken israilin halihazirda nükleer bombasi var.Malmi etrafta bombamz var die gezncek.Israilin bgn silah tekolojisnde bastaki ülkelerdn olduunu unutmayn.Herseyide bu kadar basit gormeyin
-
Alın size ittifuck türkiye-türki devletler-rusya-çin-çan-çon =) - pakistan-hindistan...alın bunu yenin hadi madem herkes ittifak oluyo madem bu kadar kolay =)
Toplam Hit: 2436 Toplam Mesaj: 14