Bu Seferde Samsung Marka Çamaşır Makinesi Patladı (Bombsung)
-
2-3 senede tüketilebilecek, kendiliğinden bozulabilecek ürünler üretmek için kim bilir üretim hatlarında ne hinliklerle o ürünleri tasarlıyorlar. Milyonlarca adet seri üretim yapılan ürünlerde teknik bir hata atlandı mı böyle trajik şeylerin olması bence çok normal.
Bu sadece Samsung tekelinde ele alınmamalı. Şimdi bir Samsung algısı oluştu diye her haberde markayla alakalı olmayan bir patlamada bile Samsung adı geçer. Tabi bunda rekabetin de payı var. Büyük firmalar üretimden, arge'den çok reklama yaptırım yapıyorlar. Rakip firmalar hatta ülke düzeyinde rakip ülkeler elbette rakibinin malını fırsat bulduğunda kötülemek isteyeceklerdir.
Şuursuz kullanıcı hala Samsung, Apple sidik yarışına devam ededursun; alternatif her daim iyidir. Tüketici bilinci olmayan adam tabi bunu anlamaz. Şimdi Samsung batsın nihoho diyen salak güruh Samsung olmasa ya da x firması olmasa, rekabet olmasa hala daha saçma salak telefonlara servet ödüyor olacaklardı.
-
dün pegasus ile uçtum, aynı anons yapıldı note7 için, bi gülme geldi bana şaka gibi (:
-
muaythaist bunu yazdı
dün pegasus ile uçtum, aynı anons yapıldı note7 için, bi gülme geldi bana şaka gibi (:
Düşünsene bi uzun sakal ve elinde Note 7 ile uçağa bindiğini. :) Direk adamı terörden içeri alırlar.