folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Şekiller Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?

Bu Şekiller Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

bunun national bi belgeselini yapmıştı. Bugday cavdar tarlaları gibi yerlere geceleyin giriyorlar 5-6 kişi. Sonra 1 kişi eline ipi alıp bir yerde duruyor. Dİger kişi de ipin diger ucunu alıp başlıyor dönmeye. Aynen devasa bi pergel gibi. Sonra ekinleri ya da her neyse eze eze geliyolar arkadaki kişilerde :D Ama bu dedigim tam bu olmayabilr cunku bunlara cok benzemekle birlikte çemberlerin içlerini değişik desenlerle doldruyorlardı da. Bunlar belki acemidir :D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

www.gearthhacks.com bu tarz şeylerden sürüsüyle var :)

All is well
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:
    -----------------------------

bunun national bi belgeselini yapmıştı. Bugday cavdar tarlaları gibi yerlere geceleyin giriyorlar 5-6 kişi. Sonra 1 kişi eline ipi alıp bir yerde duruyor. Dİger kişi de ipin diger ucunu alıp başlıyor dönmeye. Aynen devasa bi pergel gibi. Sonra ekinleri ya da her neyse eze eze geliyolar arkadaki kişilerde :D Ama bu dedigim tam bu olmayabilr cunku bunlara cok benzemekle birlikte çemberlerin içlerini değişik desenlerle doldruyorlardı da. Bunlar belki acemidir :D

-----------------------------

o belgeseli izledim kardeşim ama nationla ve discovery böyle şeylerin üstünü örtmeyi iyi biliyorlar. Zamanında UFO olmadığını düşmediğini de söylediler ancak 1-2 gün önce gazetelerde görüldüğü üzere açıklama yaptılar. Ben ki UFO görmüş biri olarak onların var olduğunu yaklaşık 12 senedir biliyordum :)

Best is yet to come...
Toplam Hit: 2379 Toplam Mesaj: 14