Bu Şekiller Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?
-
bunun national bi belgeselini yapmıştı. Bugday cavdar tarlaları gibi yerlere geceleyin giriyorlar 5-6 kişi. Sonra 1 kişi eline ipi alıp bir yerde duruyor. Dİger kişi de ipin diger ucunu alıp başlıyor dönmeye. Aynen devasa bi pergel gibi. Sonra ekinleri ya da her neyse eze eze geliyolar arkadaki kişilerde :D Ama bu dedigim tam bu olmayabilr cunku bunlara cok benzemekle birlikte çemberlerin içlerini değişik desenlerle doldruyorlardı da. Bunlar belki acemidir :D
-
www.gearthhacks.com bu tarz şeylerden sürüsüyle var :)
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------
bunun national bi belgeselini yapmıştı. Bugday cavdar tarlaları gibi yerlere geceleyin giriyorlar 5-6 kişi. Sonra 1 kişi eline ipi alıp bir yerde duruyor. Dİger kişi de ipin diger ucunu alıp başlıyor dönmeye. Aynen devasa bi pergel gibi. Sonra ekinleri ya da her neyse eze eze geliyolar arkadaki kişilerde :D Ama bu dedigim tam bu olmayabilr cunku bunlara cok benzemekle birlikte çemberlerin içlerini değişik desenlerle doldruyorlardı da. Bunlar belki acemidir :D
-----------------------------o belgeseli izledim kardeşim ama nationla ve discovery böyle şeylerin üstünü örtmeyi iyi biliyorlar. Zamanında UFO olmadığını düşmediğini de söylediler ancak 1-2 gün önce gazetelerde görüldüğü üzere açıklama yaptılar. Ben ki UFO görmüş biri olarak onların var olduğunu yaklaşık 12 senedir biliyordum :)