Bu Sembol Herhangi Bir Anlam Tasiyor Mu ?
-
illuminati :8
-
hacı yüzüğü gibi geldi bana
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
İbranice göğe açılan kapı demek, halkalarda göğün askerlerini simgeliyor yüzüğü takanda o askerkerin lideri,
kayıp yüzük ve asker efsanesi bu
-
karakutu bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
İbranice göğe açılan kapı demek, halkalarda göğün askerlerini simgeliyor yüzüğü takanda o askerkerin lideri,
kayıp yüzük ve asker efsanesi bu
facebook onaylı.
-
Incanus bunu yazdıYasamaK bunu yazdıc0nverse bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
lily = zambak
nette fotoğraflarına bakarsan zambak olduğunu görürsün desenin.
Çiçek Dilinde zambak çiçeği "Seni neşeli ve nazik (çekici) buluyorum'' anlamına gelmektedir.Bu ufo sana yazıyor ayık ol :D
:D
ahahahah :))) ulan varya bi foruma gireyim dedim bu 2. topic kahkahalara boğuldum ya :))
-
unbalanced bunu yazdı
baykuşa benzettim ben
-
Lupin bunu yazdıIncanus bunu yazdıYasamaK bunu yazdıc0nverse bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
lily = zambak
nette fotoğraflarına bakarsan zambak olduğunu görürsün desenin.
Çiçek Dilinde zambak çiçeği "Seni neşeli ve nazik (çekici) buluyorum'' anlamına gelmektedir.Bu ufo sana yazıyor ayık ol :D
:D
ahahahah :))) ulan varya bi foruma gireyim dedim bu 2. topic kahkahalara boğuldum ya :))
ya şöyle yapmayın amk ya harbi espri bi yere kadar.
-
bildiğin yüzük işte yapan adam denişik birşeyler olsun demiş içini deşmiş logosunu vb birşeyi yerleştirmiş neden illa gizemli şeyler arıyon ?
DrKeworks tarafından 18/Kas/13 16:59 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdı
bildiğin yüzük işte yapan adam denişik birşeyler olsun demiş içini deşmiş logosunu vb birşeyi yerleştirmiş neden illa gizemli şeyler arıyon ?
La amk konuyu hortlatıp duruyosunuz :D
Hacı dedem sordu eger uygun olmayan bişeyin simgesi falansa takmayım diyor, gizemli bişey aradığımızdan degil yani :)