Bu Seneki Kpss"Yi Tübitak Mı Hazırlıyor?
-
Selam arkadaşlar,
Bunu şunun için soruyorum: 21 eylül'de onlisans düzeyinde gireceğim, eğitim bilimlerine giren birkaç denyo gözümü korkuttu soruları tübitak hazırlamış zor oldu, sizinki de olacak diye... Eğitim bilimlerini tübitak hazırlamışsa bile belki onlisans ve ortaöğretimi hazırlamamış olabilir ama ortada eğitim bilimlerini tübitak hazırladığı diye resmi bilgi de bulamadım. siz bir şey biliyorsanız (resmi kanıtlı) söyleyin lütfen.
-
hacı öss için konuşayım hersene öyle bi söylenti çıkar yok bu sene nasa hazırlaycakmış yok tübitak:S yok baba öyle şeyler yhaa...ama kpss bilmem yine de zannetmem....
-
ösym hazırlayacak herzamanki formatta olacak gözünü korkutmuşlardır..hem tubitak hazırlasa ne ki..yine senin
emsallerinle beraber gireceksin..sen yapamazsan onlarda eminim yapamaz..nihayetinde bu bir sıralama sınavı öyle değil
mi?" gibi rahatlatma amaçlı yazılar mı yazsaydım ya:D
-
yalan kardeşim bu sene öğretmenlkler için olan sınava ben girdim. Sınavdan öncede sonrada böyle söylentler hep vardır.Kaç sendir war a.q.Sınav biraz zordu doğru fakat hersene böyle söylentler çıkıyo.İnanma sen.
-
bkz: "ÖSS bu yıl kolay olacak
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan açıkladı. "Adaylar rahat olsun" dedi. Bu yıl ÖSS kolay olacak...Prof. Dr. Yarımağan, "Adaylarımız rahat olsunlar. Fazla heyecan ve strese gerek yok. Sorularımız geçen seneden farklı ve zor olmayacak. Aslında kolaylık ve zorluk öğrencilere göre değişir, ancak ben zor olmayacağını söyleyebilirim" dedi."ne oldu kolay dediler ona inandık fos çıktı eminim bu da öyledir :D :| -
hacı tübitakın kpss yle bi alakası.hem öss yi hem kpss yi ösym hazırlar.her sene bu böledir.tübitak karışmaz bu işe.görevi başka yani tübitakın.yanlız olimpiyatlarda tübitak soru hazırlar.matematik olimpiyatı vs..
-
anlaşıldı, herkese teşekkürler.
-
edit: her sene aynı şey söylenir rahat ol
-
koca tubitak' ın işi yok öss sorusu hazırlıcak ? :S :D
-
yaa bırak hoca yaa *mk kitapçığın altında ösym yazmıyomu kim hazırlıcak başka gerçi bu adamın ne sucu var her sene zibidinin biri atıyo ortaya bilmem kim hazırlıcak soruları diye tamam lem bu seneki öss yi de ben hazırlıyom yayın millete :| töbe töbe
-
Matematiğini isterse nasa hazırlasın :|
Türkçeyide öyle.. Ama tarih filan zor olmasa super olur.