Bu Şey Nefes Alıyor!
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Böyle adamların olması bizim için herzaman iyidir. Ara elemanın kıymeti artıyor.
Her meslekte var böyle dürzüler. Bir firmada akrabam mühendislik yapıyor. Yanına gittim orda makineleri programlayan adamlar var(sözde)
Ne yapıyorlar diye azıcık yanlarında durdum bir makineye çalışması için zaman vericekler (Şu saatlerde dursun çalışsın) programın içine ettiler resmen PLC ile. Kısa programını gösterdim çok bilme dediler :D
-
Ona bakacak olursan sen de nefes alıyosun..! :W
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
Ona bakacak olursan sen de nefes alıyosun..! :W
-----------------------------:)
-
Bu yapılan da hoş bi durum değil şimdi.
Ayrıca adamın msn adresini kabak gibi koymuşsun oraya.
Bilmiyor olması neden çok garip geliyo ki bunu da anlamış değilim açıkçası?
Bence o adama ayıp ediyosun.
-
böyle düşünmenize inanamıyorum. bu ülkede ne insanlar var. eğitim alabilmek için kilometrelerce yol gitmek zorunda olanlar
hadi eğitimi geçtim karnını doyurmak için koyun gütmek zorunda olan binlerce insan var...
adam köyden çıkmıştır belki ne biliyosunuz?
ama fark şu ki bu adamlar siz koyun gütmeyi bilmiyosunuz diye sizinle dalga geçmezler...
-
ya var ya acayip sinirlendim konunun başlığı da "bu şey nefes alıyor!" bu ne demek ya şimdi
bu konu silinmeli bence
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------ya var ya acayip sinirlendim konunun başlığı da "bu şey nefes alıyor!" bu ne demek ya şimdi
bu konu silinmeli bence
-----------------------------sakin ol hacım
ayrıca tam anlamamıssın mevzuyu burda komık olan sey adamın bilmemesi değil
WEB SİTESİNE nasıl ziyaretçi çekebileceğini sorması ve karşısında verdiği cevaplardır
sencede biraz trajikomiik değil mi?
-
yalnız hocam sende de iyi sabır varmış, ben okurken daraldım :))
-
ya bence çok yanlış bilmemek suç ayıp deyilki okuyor olabilir ama herkesin pc olacak diye bir kaide yok belki onun bildiğini sen bilmiyorsun bence konu silinsin
-
oha nan sene 2009 olmuş böyle insan mı kaldı :| artık "internete girdiğin program" diyerek açıklamışsın onu bile anlamıyorsa birşey wardır :|