Bu Şifreyi Nasıl Kırabilirim?
-
Merhaba arkadaşlar. Mssqlde bir tabloda elde ettiğim bir kısım var fakat şifreleme md5 ile yapılmamış.
host ve admin isimli 2 kullanıcı var.Host super user gözüktüğü için onuda ele elayım dedim.Adminide kırmak istiyorum.
tabloda bu hesaba ilşkin password ve password salt stunları var.
iki hesabın password satırında yazanlar
hjZoBfDrUop8+wUa5iZewM2BsN3V8gESL0rRsixki2iQlmG7dyRNs96ZicZOgg/F
hjZoBfDrUop8+wUa5iZewANhdY8hxyt9wW7ZAuqTH8mI0iHphnUFcACchnwtL5lNVECGAPcc3fM=
iki hesabın password salt kısmında yazanlar
cA8UMxwY4o9SYPdIu2GwoQ==
cA8UMxwY4o9SYPdIu2GwoQ==
password salt kısmındkiler aynı sanırım
ewt arkadaşlar passwordları nasıl kırabilirim hangi şifreleme ile şifrelenmişler bilgilendirirseniz sevinirim
Şimdiden tşkler
-
base64 gibi
cA8UMxwY4o9SYPdIu2GwoQ== / p3R`Ha
çıkıyor çok anlamam bilenler yardımcı olacaktır.
http://www.base64decode.org/
-
Al keseri çekişi balyozu giriş abi krılır
Bu arada base64 ve daha başka şifreleme olayını benziyor istersen bu tür şifreleme olaylarını araşdır daha çabuk krarsın çözüme ulaşırsın işte
-
configte şöyle bişey var arkadaşlar
[Clear|Hashed|Encrypted]" Storage format for the password: Hashed (SHA1), Clear or Encrypted (Triple-DES)
sistem sanırım bu şekilde şifreliyor
nasıl açabilirim bir ipucu bu bizim için sanırım
-
-
denedim ama işe yaramadı bir incelik var ama nedir :S
umarım çözen bir arkadaş yardımcı olur bana...
-
hacım bu şifreleri türk sitesinden mi arakladın?
-
John the ripper ile denemeler yapabilirsin .
Kesin bir algoritma yada şifreleme türü söylemek çok zor .
Adamın belki kendi algoritması vardır , yada salt ile şifreleniyor olabilir şifreler ...
-
hocam nerden aldın bilmiyorum ama eger yazan adam kendi algoritmasını kullandıysa çok zor kendi algoritması na da gerek yko fazla ugraşmayayım der ascii kodlarından 3 altta ki yirmi üstteki ni seç onu derse zaten şifre değişir onuda base64 e bile gönderse sen sadece ascii kodu değişmiş haline ulaşırsın ki asıl ondan sonrası sorun olur kendisi nasıl değiştirdi onu bulamazsın veya çok zor ancak bütün form elinde ise orada şifre oluşturma be kayıt etme ölümünde vardır ama ona da ulaşabilirmisin bilmiyorum gerçi onuda bulursun ama iş uzar...
-
hangi sistemden çektigini sölersen sana nasıl kırman gerektigini söleyebilirim
smf gibi duruyor gerçi ama
-
configte şöyle bişey var arkadaşlar
[Clear|Hashed|Encrypted]" Storage format for the password: Hashed (SHA1), Clear or Encrypted (Triple-DES)
sistem sanırım bu şekilde şifreliyor
nasıl açabilirim bir ipucu bu bizim için sanırım