folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Sisteme Bi Yorum Yapın (Gereksizmi Yoksa Yerinde Bi Seçimmi)

Bu Sisteme Bi Yorum Yapın (Gereksizmi Yoksa Yerinde Bi Seçimmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

Striker Extreme (NF680iSLI, GLAN, SATA, RAID, LGA775)     INTEL    LGA 775    PCI-E x16    351 $     

768MB GeForce EN8800 Ultra (PCI-E)      PCI-E x16       GeForce EN8800 Ultra                     812 $

SEAGATE      500GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ         SATAII                                            160 $

Core2 DUO E6700 (2.66GHz,1066MHz,4MB,LGA775) BOX         LGA 775                              377 $

DDR2 800 1024MB              1024             DDR2           PC2 6400    38 $ *4        4096mb  152 $     

THERMALTAKE      W0049 Silent Purepower 680W         680    100-240 V         Aktif             159 $

CREATIVE      INSPIRE GD580 5+1          5.1       Var        Var (Kablosuz)                           234 $

CREATIVE      Sound Blaster X-fi Platinum           24bit    7.1          Var                              219 $

SAMSUNG      226BW 22" LCD (Siyah)      LCD    3000.1 kon.                                            459 $

Toplam 2922$

Beyler sizce bu sistem nasıl bana göre yılda bi kart değiştirmektense bunu alıp 4 yıl kullanmak daha mantıklı yanılıyormuyum sizce?

Almayı planladığım sistem bu umarım fiyatlar temmuza kadar birazda olsa düşer çünkü bu sistemde oyun oynamak insanın nefesini keser 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

yanılıyosun walla hic bi sistemden 4 yıl boyunca istedigin verimi alamazsın...Orta halli bisey al sonra parca degiştir...

zaten cogu parcanın fiyatı zamanla acaip dusuyo...Simdikinden daha az para odersin bence

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

şimdi sen 4 yıl canavar bilgisayar kullanmak mı istiyorsun;

Kardeş, sen o 3000 doları 3'e böl.

1000 dolarına bi makina al sonra 2 yıl sonra 1000 dolarlık daha makina algöreceksin 2 sene sonraki 1000 dolarlık makina bu makinadan daha iyi olacak

eee kalan 1000 doları napacam dersen bana gönderebilirisn :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Böyle bir sisteme Quad işlemci yakışır.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    yanına bunu koy hararetini alır hem bilgisayarın hem senin : )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    peki bide şoyle nak bakalım şimdi dx9 da oyun oynuyorum ben ve ben gidipte yine orta sınıf alırsam fps kaç olacak ben soyliyim çokiyi bi oyunda 30 u geçmez ve gölgelerde kapalı olur ve dalgalanmayı açamazsın büyük ihtimalle diyelim aldım ve yine eskidi o aldığım orta sınıf bilgisayarım (gerçi zaten eskiydi ama nese) ve tekrar yeni bi parça almam gerekti bu günün şartlarına bakarsam 400 dolar yine çıkar ve yine 30 fps altında oyun oynarım bu sistem piyasayı 2 3 yıl elinde tutar bence 4. yılındada değişirsin artık ve kar edersin diğer türlü yarım zevk ve ekstra fiyat sıkıntısı ve yeni çıkan oyunlarada ise sadece medium detailde oynamak olur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    bir yıl sonra bu sistemi 1000 dolara bulursun sen bekle :) ekran kartında daha 9000 sereisi yeni çıkıyo ve insanlar daha bunu almadan ona geçmezler çunkü o gereksiz şu an için ana kart zaten ileriye dönük ramda tamam bi işlemci kalır 2 yıl sonra değişir yine mis gibi kullanırsın makinayı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

6 Ay da bir işlemcilerin hızı 2 ye katlanır. ( Teorik olarak )

Yani 4 yılda en üst düzey configrasyonun 2^8 kat altında kalacaksın...

Bu da 256 kat eder. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PirtakoZ
    PirtakoZ's avatar
    Erkek

Off bununla deli CRYSIS oynanır varya...

Al al kesin al bence :D

Yoksulluk korkusu ile ömrü servet peşinde harcayanda gördüm fakirliğin özünü...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoja Ne kadar Harcarsan Harca Teknolojiye yetişemessin!...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    gereksiz.. bu kadar para vercen de ne olcak ? her sene yeni bi pc en mantıklısı... ;) 1000er 1000er ödersin işte :D:D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 2403 Toplam Mesaj: 18