Bu Site Bilgisayarınıza Zarar Verebilir (Kendi Sitem Hakkında Soru)
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------sanırım frontpage virüsü gibi birşeyde varmış.Benim siteye iframe ekliyordu.Kodlarına bakıyorum yok ama sitede kaynağı görüntüleyince orda...
yeri gelmişken söyliyim dedim
-----------------------------kullandığın makinadan hocam büyük ihtimal. hele hele tr'deki makinalara siktiri boktan bi firewall vs. kuran yok.
-----------------------------hoca ya benim eski windows tan yada somee den bilemiyorum artık.Fakat geçmişte kaldı
-
Benim bildiğim kırılmış ftp programlarıyla gelen virüsler var, korsan kullanımının faydaları! :D
-
herkes bişi sallıyor. biri geçmiş olsun diyor biri zaman alır diyor :D
daha öncede bi konuda yazmıştım tekrar yazayım hocam. önce ftp şifreni değiştir. sonra filezillayı kur ve onunla ftpne bağlanarak "default,index" isimlerine sahip (uzantı farketmez) dosyaların kaynak kodundan yabancı gördüğün iframe kodunu tamamen kaldır. genelde ru uzantılı rusya siteleri oluyor zaten. daha sonra gmail hesabın varsa google webmaster araçlarına gir. siteni doğrula. doğruladığında zaten kırmızı bi uyarı görceksin. siteniz zararlı içerik yayınlıyor olabilir tarzı. oraya tıklayıp inceleme talebi iste. en fazla 24 saat içinde sitene ait tüm fişlemeyi kaldırırlar. geçmiş olsun :)