folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Bu Sıte Guvenılırse Fıyatlar Cok İyi Gercekten ?

Bu Sıte Guvenılırse Fıyatlar Cok İyi Gercekten ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muritcan
    Muritcan's avatar
    Erkek

varsa telefon ihtiyacı olan IRAK'tan gelme telefon getirebilirim size İstanbul İzmir'deki fiyatlardan hertürlü 50-60 lira ucuza yollarım söylim yani.. güven sorunu yaşayan varsada Adana, İstanbul, Isparta, İzmir, Burdur, Iğdır, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Ankara, Antalya, Antep, Şanlıurfa, Aksaray, Maraş Ve batman İllerinde okuyan kuzenlerim var onlara yollarım gidip yanında test eder öyle alırsınız cihazı.. ( bu arada kaç kuzenin var diye soracak varsa sadece baba tarafından 109 kuzenim var :| ) (nasıl getirteceksin diye soran olursa da Mardin Havalimanında çalışıyorum Mardin Havalimanından ıraka hergün bizim havalimanının taksicileri müşteri götürüyor kendileride 10 $ üzerine katıp bana getiriyorlar)

(pm'den msj atarsanız daha erken görüp, cevap verebilirim)

Muritcan tarafından 03/Ara/12 17:53 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

tahsilatlı kargon teslimatı size yapıldıktan ve ödeme alındıktan sonra teslimat esnasında kontrolünü yapabilir, ürün hasarlı/eksik/sipariş dışı vb.

durumlarda kabul etmeye bilirsin

...

Bu arkadaş sadece mantık yürütmektedir.PTT Kargo kutuyu açtırmaz.Açtığınız an ödemesini yapmak zorundasınız.PTT personeli sizin ne aldığınızı,hangi özellik ve renkleri seçtiğinizi takip etmek imkan ve zorunda değil.

Açtırmama mevzusuna hayret edip şaka sanan bazı kargo alıcıları vardır ki ısrarlarıyla dayağı hakettiklernin farkına bile varmazlar.

*Bazı kargo servisleri anlaşmalı oldukları kurumların belirli ürünlerini takip ediyorlar diye duymuştum ama ihtimal vermiyorum.Personel sadece verilen kutuyu belirtilen kişiye belirtilen ücret karşılığında teslim etmekle yükümlüdür.Nekadar,niye,nasıl,hangisi gibi konular alıcı ve göndericinin arasındaki sorundur ve personel (ptt) tutanak bile tutmaz,dağıtıcının yetkisi yoktur.,

*...veya "Kabul Etmiyorum" deyip kapıyı kapatırsınız,mevzu kapanır,personelin de umurunda değildir almanız veya almamanız.Basar "IADE ...Alıcı Kabul Etmedi" ve çizer alıcı adresinin üstünü ,gönderici adresine geri postalar.

Onu anlatmak istedım ama basaramadım :D

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Relax59
    Relax59's avatar
    Erkek

fiyatlar uygun gerçekten ama güvenilir mi orası şüpheli. Sonuçta işin ucunda paranın yanması var.

9. Cebit Fuarı Tahribat.com buluşması vesilesiyle aranıza katıldım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

cok riskli yahu

essekin aklina karpuz kabugu soktun simdi

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

Site açılalı daha 1 hafta olmuş

Created:
    2012-11-24

Edit: 

http://dolandiricibariscevik.wordpress.com/ bu siteye girdiğinde 

Facebook Fan Sayfa İsmi Dolandırıcılık Amaçlı Açılmıştır.

Ucuztelefon(tablet fot.mak.tv notebook)

Sakın Kanmayınız Dolandırıcıdır… 

https://www.facebook.com/ElektronikMarkett 

Böyle yazıyor sayfaya girip bakarsan bu sitenin reklamları var :) bu ürünlerin tanıtımı yapılıyor.

Aynı kişiler farklı isimlerle site açıp dolandırıyor milleti....

Edit 2 :

http://ucuzzyol.com/ Sitesine girersen zaten telefonlar aynı 

aq aynı kişi iki sitede farklı fiyata mı ürün satar

http://avrupafirsat.com/index.php?route=product/product&product_id=67

http://ucuzzyol.com/index.php?route=product/product&product_id=67

yazdım elemanlar hala alınır diyor bi daha yazayım da alırsanızda kendiniz bilirsiniz artık

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    Muritcan bunu yazdı

varsa telefon ihtiyacı olan IRAK'tan gelme telefon getirebilirim size İstanbul İzmir'deki fiyatlardan hertürlü 50-60 lira ucuza yollarım söylim yani.. güven sorunu yaşayan varsada Adana, İstanbul, Isparta, İzmir, Burdur, Iğdır, Diyarbakır, Elazığ, Tunceli, Ankara, Antalya, Antep, Şanlıurfa, Aksaray, Maraş Ve batman İllerinde okuyan kuzenlerim var onlara yollarım gidip yanında test eder öyle alırsınız cihazı.. ( bu arada kaç kuzenin var diye soracak varsa sadece baba tarafından 109 kuzenim var :| ) (nasıl getirteceksin diye soran olursa da Mardin Havalimanında çalışıyorum Mardin Havalimanından ıraka hergün bizim havalimanının taksicileri müşteri götürüyor kendileride 10 $ üzerine katıp bana getiriyorlar)

hacı tebrik ederim bu kadar kuzen varken sırtın yere gelmez. :)

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

güvenli bağlantıya aktarmıyor üyelik yapınca çok tehlikeli

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

avrupa fırsat ne ya :D taşakmı geçiyosun hoca domain baştan fail :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı
    Muritcan bunu yazdı

hacı tebrik ederim bu kadar kuzen varken sırtın yere gelmez. :)

hocam ad soyad listesi verirsen kime sataşmıcağımızı öğreniriz 109 baba tarafından nedir lo bide anne tarafı 250 filan vardır toplamda :)

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

yazdım elemanlar hala alınır diyor bi daha yazayım da alırsanızda kendiniz bilirsiniz artık

haklısın hocam. bi de dikkatimi çekti iki sitede de product id aynı bu kadar mı olur :D

aynı veritabanını kopyalayıp duruyo heralde kapandıkça :D

Toplam Hit: 5677 Toplam Mesaj: 42