Bu Site Yüzünden Başım Derde Girer Mi ?
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------
sanalbaytar.com
-----------------------------
üyeler insan olacak senin gibiler deil :E -
Temel ve Moleküler Biyoloji hocamız üstüne basa basa ; aspirini bile doktor tavsiyesi olmadan içmeyin kalp krizi geçirebilirsiniz derdi.Evet her eczacı bunu yapıyor ama herkesin bunu yapıor olması vicdanları rahatlatmamalı bence çünkü olayın metabolizmadaki reaksiyonunun işlevini öğrenince bırakın aspirini doktor reçeteli ilaç içmeye bile korkarsınız hepsi bi işe yarıyorken diğer yandan başka birşeyi bozuyor aslında fakar tescillenmiş ilaçlarda bu bozulmalar okadar moleküler düzeyde oluyor ki vucudumuz bunu hissetmiyor ama buda demek değil ki asla hissetmeyecek,doktorlar bile bugun reçete yazmayı bilmiyorlar,ciddi manada bilmiyorlar hemde !Çünkü yazdıkları ilaçların hangi besin maddeleriyle birlikte tüketildiğinde vucutta nasıl tepkiler oluşturacaklarını bilmiyorlar neyseki bu ihtimalin kombinasyonu hayli zor da insanlar çoğunlukla ilaçlarını içtikten sonra kalp krizi,kusma,ateş vs. olaylar yaşamıyor ama size ytavsiyem asla ve asla kafanıza göre ilaç yazdırmayın kafanıza göre aspirin dahi alıp içmeyin bana inanmıyorsanız gidin bi biyolojiciye sorun..
-
cakmaeczana.com
-
Şöle bişeyde var a kişisine iyi gelen ilaç b kişine iyi gelrmi yan etkisi olurmu vssss....
-
1-2 güne bitirecez bakalım neler olacak ya atacak ya batacak :W
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------tutar :)
eczaneweb.net
derdindermani.com
hastayim.info
hastaoldum.net
ilacimnedir.net
ilacimne.net
dermanezcanesi.net
-----------------------------adtech reklamları gibi oldu::D:D:
koptum hacı saol
sorulara gelince: arkadaşım tutar bence
ama gelir elde edicem diyorsan adsense reklamlarını fazla kasma derim.
ve diğer reklamları da kullanma
bildiğim kadarıyla adsense sağlık konusunda iyi tık veriyor.
hadi kolay gelsin
-
Benim verdiğim domainlere baktım boşta olanları yazdım ben. Umarım faydası olur. İlaç önermek doktor dışında zararlı olabilir belki ama site doğrudan böyle olmaz herhalde. İlaçların prospektuslarını özetleyen siteler oluyor. Ben faydalnıyorum oralardan. Bu tarz bi site olur diye düşündüm.
-
başın derde girmesede bi ilaç birine yan etki alerji komplikasyon falan yaparsa bence vicdan azabı duyarsın bence hiç girme
-
girmez.girmez
-
Sanaleczane.com Olabilir
Toplam Hit: 5761 Toplam Mesaj: 33