Bu Sitenin Ederi Ne Olur?
-
hit kaynağın ne organikmi? organşk olsada farketme gerçi 9 günlük site. domanin ve yazılımı para eder sadece
-
Celallenmeyin beyler herkes emkeginin pesinde.. sizde yapin biseylerde reklam yapmadan satin bakalim.. alan adam incelemeden aliyorsa o onun sorunudur.. bos bos atip tutmayin, is yapin.
-
Hayir benim amlamadigim, adam hani sen bundan para kazaniyordun cakal yazmis. Uzun uzun yazmak istediklerim var da yazmiyorum. Ha bir daha burada konu acar miyim? Hayir.. buradan cok kisiye youtube icin de yardimci oldum. Bilen biliyor ki bir gecede youtube dan 1200 lira alip ayda 4 haneli kazanclari aldigimi gorenlerde oldu. Siteyi satarim satmam kimseyi ilgilendirmez. Ama kimse beni bu sitede cakallikla yargilayamaz.
Tahribat.com benim icin bu saatten aonra bitmistir. Uyeligimi silebilirsiniz. Benden destek almak icon mesaj atan arkadaslarim da skype tan blogsbot u eklerse youtube ve blogger icin yardimci olurum. Selametle...
-
9 günlük sitenin satışı olmaz kardeşim. Uzun uzun yazmak istiyormuşsun yaz. Referral hitle gelen hitin beş para değeri yok. Mühim olan organik hittir. Referal hit gelip geçicidir.