Bu Sitenin Kodlar Lazim Acilllll
-
Bu siteyi yaparken ne kullanilmis arkadaslar javami? Bu kodlar lazim bana acil yardim edermisiniz
-
Hadi Millet Yard1m eden yokmu ya ödev için gerekiyo
-
Site açıkken ENTER in Altındaki CTRL nin Yanındaki Tuşa Bas Ordan Kaynagı görüntüle Yap!!
-
hoca site flashla yapilmis nasil görüntüliycen kaynagi
-
Hocam sitenin tümünü kaydedebilirsin.Bunu için programlar var,isimlerini unuttum.Ama indirme programı flashget ile de yapabilirsin bunu
-
ertan valla ne derdim olsa sen çikiyon :) sagol bu sitedeki kitap seklinde bi odev yapmam gerekiyo ve hemen bulup yapmam lazim arkadaslar sayfayi tamamen indiriyorum suanda teleport proyla ama bole olcani sanmiyorum
-
yok beyler indirdim 5 dosya indi bitane swf swf-flash.cab diye dosya var ikitane gerisi html ve foto ne diyosunuz
-
önemli değil arkadaşım,elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım (tahribat kızları aslında kendini kız diye gösteren üyeler hariç) senin ne anlatamk istediğini de tam anlamadım.Eğer sorun falan olursa özel mesajdan msn ni yaz
-
Hala anlamış değilim.Ya sen html ve swf leri indirmek istemedin mi
-
en üstte verdiim bi site var bu sitede java ile bi kitap gibi birisinin hayati anlatilmis benimde bu hafta aynen bu türde bi biyografi yazmam gerekiyo ama bu kodlari bulamiyorum sayfayi kaydet dediniz onuda denedim ama sayfayi kaydedince 5 tane dosya gelio bunlarda 1 html sayfasi bitane swf dosyasi bide swf-flash.cab diye bi dosya ne yapmam gerekiyo kodlar1 almam için yada bu kodlar bende var diyen varmi???
-
Ne varsa html'lerde var o kodlar.Onları incele.Word'de aç,veya web tasarım programı varsa o daha iyi olur.Sadece içindeki yazıları değiştir o kadar.Frontpage,dreamweaver...
Toplam Hit: 4822 Toplam Mesaj: 22