Bu Siteye Erişim Engellenmiştir. Www.Youtube.Com
-
DNS değişikliği ne lan ? diyen yeni başlayanlar için;
Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısı > Sağ tık özellikler > Internet Erişim Kuralları (TCP/IP)
Resimdeki değişiklikleri yapın tamamdır.
-
Youtube'a YASAK gündemde!
18 Ocak 2008 Cuma 11:38Artık internet kanunumuz var ve bu kanuna istinaden youtube'a yasak gündemde.Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak Türkiye'de pek çok kişinin girdiği "youtube.com" sitesine erişimin engellenmesi talebinde bulundu.Sitede Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildiğini ve yapılan yayının durdurulması isteğinin yerine getirilmediğini belirten savcı Kayral, siteye Türkiye'den erişimin yasaklanmasını istedi.Mahkeme, siteye gerişimi engellerse Türkiye de ilk kez "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun"a muhalefet edildiği gerekçesiyle bir site yasaklanmış olacak.internethaber.com -
hayda olaya bak ya bendede açilmiyor
-
iyi olmuş. youtube coderlarıda atatürk kelimesini replace edip greek yapsınlar. küçükkenki çelik ayna filan gibi olur
-
o resimdeki otomatik seçeneğini işaretle:)
-
spy cx5 index atmıstır fazla belli etmemek içinde mahkeme kararı ayağı yapmıştır :)
-
şimdi girdim açılmıyo aq.
var bi bokluk
-
bende de açılmıo :S
-
beyler bu arada bizim ipler hiç bir sekilde baska ülkenın youtube una girmıyor.. mesela ben denedim www.youtube.co.uk yazdım girmedi :S 1 de siz deneyin bakam :S galiba ip olarak banladılar youtube yi..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
beyler bu arada bizim ipler hiç bir sekilde baska ülkenın youtube una girmıyor.. mesela ben denedim www.youtube.co.uk yazdım girmedi :S 1 de siz deneyin bakam :S galiba ip olarak banladılar youtube yi..
-----------------------------
Evet girmiyo :(
Toplam Hit: 14382 Toplam Mesaj: 74