Bu Söz Ne Demek ?
-
gelecek.. her şeyi silmek temiz bir sayfa açmak hayata, içinde geçmişin, geçmişteki hataların olmadığı, izin verilmediği...
böyle bi anlam çıkardım ben :)
-
sonrasını düşünmeden hareket etmem gibi bişey işte....önceye değil sonraya bakarım hesabı...
-
Amaan! yarın yapsam da olur boşver şimdi..
-
şimdi yaptıklarım ve yapacaklarım o kadar farklı ki geçmişimle alakası yok ve geçmişimi kabul etmiyor
tıpkı barışçıl bir evladın seri katil babasını reddetmesi gibi
-
hayatimda olan simdiki insanlar gruplar vs ler onceki hayatimdakilerini istemez
gibi bir anlam
-
yeni yaptığım veya yapacağım şeyler önceki yaptıklarımın tam tersi,zıttı ve tiksiniyo gibi bi anlam çıkardım ben
-
bigpower bunu yazdı:
-----------------------------
nightprince44 bunu yazdı:
Öncelerimi Dıslar Sonralarım.. « Arkadaşlar Bu söz ne Anlama Gelmektedir..?
Bu lafı nerden duydun?
furkan bu adam sagopa'dan başka birinin sözünü düşünürmü ? :D:D -
Ssativa bunu yazdı:
"bambaska bi adam oldum" demek
-----------------------------Nee alaka Ya senn bu cevabada Koptum hee..:D Sözü bidaha Oku istersen Herkezin cevabı az cok birbirine benzioda seninkini alakası yok ya...:D:D:D:D:D alemsin dostum ya..:D:D
-
bence anlamı şu bu sagopa önceden beş para etmez din iman nedir ahlak nedir bilmez biri hep küfürlü şarkılar yapar şimdi ise hacı oldu diolar ne kadar doru bilmiorum iyi ahlakları doru düzgün biri olarak görüyo kendini ve geçmişini dıışlıyo şuan yaptıkları :Dilginç bi insan bu sagupa :D
-
nightprince44 bunu yazdı:
Ssativa bunu yazdı:
"bambaska bi adam oldum" demek
-----------------------------Nee alaka Ya senn bu cevabada Koptum hee..:D Sözü bidaha Oku istersen Herkezin cevabı az cok birbirine benzioda seninkini alakası yok ya...:D:D:D:D:D alemsin dostum ya..:D:D
-----------------------------Aslında sen çok güldün ama bu konudaki en mantıklı cevap budur.
Neden olduğunu anlatsam da anlayamazsın çünkü bu kadar mantıklı ve düz bir cevaba gülmüşsün dostum. Yine de şansımı deniyim.
Sagopa Kajmer zaman içerisinde değişmiştir eskiden küfürbaz rapçi iken şimdi dindar tarzı hareketlere girmiştir , sonralarım dediği kısım şuanki halidir ve öncelerim dediği de o küfürlü şarkılar ( s.. gidin şarkısı vs.) yazdığı vs. dönemidir. Şuanki halim o dönemimden nefret eder , o dönemimi dışlar diyo. Eski halinden utancını belirtiyo.
Umarım anlamışsındır.