Bu Tablet Pc Alınırmı ?
-
Acaba gelirken gümrükte felan sorun olurmu bide işe yararmı ?
-
Murit-mfatihbodur ile görüş ordan alacağına ondan al tabii parakende satıyorsa..
-
selo-g bunu yazdı:
-----------------------------Murit-mfatihbodur ile görüş ordan alacağına ondan al tabii parakende satıyorsa..
-----------------------------Mesaj attım ama bu kadar ucuz türkiyede satıldığını sanmıyorum
-
Evet Türkiye de bu kadar ucuz tablet yok hocam yalnız dünyanın başka bi yerinde de muhtemelen böyle ucuz tablet bulamazsn bana pek güven vermedi bu, pm attım bu özelliklerdeki cihaz sana 250 TL ye filan mâl olur sanırım
-
Sağol hocam ya ben bu tabletten ziyade bu sitede bakınız her şey acaip ucuz ve kargo bedava diyo mesela benim kullandığım telefonun aynısı var ben 480 tl ye aldım burada 150 dolar yani buradan yapılan alışverişlerde sorun çıkarmı onu merak ettim hatta 500 adet tablet pc alırsan tanesi 25 liraya felan gelio. Ama gelirmi :D
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------Sağol hocam ya ben bu tabletten ziyade bu sitede bakınız her şey acaip ucuz ve kargo bedava diyo mesela benim kullandığım telefonun aynısı var ben 480 tl ye aldım burada 150 dolar yani buradan yapılan alışverişlerde sorun çıkarmı onu merak ettim hatta 500 adet tablet pc alırsan tanesi 25 liraya felan gelio. Ama gelirmi :D
-----------------------------gelmesinden ziyade dötüme girer mi? bu daha iyi bir soru olur hocam senin için..
şimdi aliexpresste büssürü dolandırıcı var .. hadi altın madalya almış satıcıdan alırım dersin free shipping dersin ucuz dersin alayım dersin benim gibi
10.kullanımda girer bi tarafına .. Çinden elektronik mal alma konusuna karşıyım .. almayın kardeşim
şimdi adamlar garanti de veriyor allah var ama oraya gönder 40 dolar geri sana adam paralı kargo ile gönderiyo 40 dolar
aslı astarını geçiyor böyle de
al türkiyeden garantili bi mal bak keyfine ..bozulduğunda sana girmez en azından..
@mfatihbodur da iyi iş yapıyor .ticaretine kefilim . burdan alman yararlı olacaktır..ürünleri gördüm bence gayet güzel ürünlerdi..işletim sistemleri açısından da güzeldi..hiç bir şekilde mağdur kalmazsın