Bu Tablonun Sırrı Ne (American Gothic)
-

Her yerde karsıma cıkıyo ufak bir araştırma yaptım ama ele avuca gelecek kadar bir bilgi yok bu tabloyu kim neden niçin yapmıs hangi dönemleri anlatıyor ve neyi anlatıyor ve hangi türe giriyor (realizm vs vs) bilgisi olan var mı acaba
-
bu tabloyu daha önce ben de görmüştüm bildiğim kadarıyla 18. yy la ait. bir türlü geçinemeyen ve boşanmaya karar veren iki kişinin hikayesiyle ilgiliydi sanırım.. benim de bildiğim bu kadar ama yanlış da olabilir
-
adam çok pis bakıyor yanlız elindeki cihazı kafama geçirecek gibi duruyor korktum:S
-
bunun gotikle ne alaksı var yaw :|
-
adam elındekı tırmıgı yanmdkı kadına nası soksam dıe dusunuo
kadında ben bu manıaq adamdan nası kacarım dıe mal mal duruolar ole ısde:D
-
ukraynadan bi mature fetiş manzarası :)
-
grant wood'un 1930 yilinda tamamladigi, tablosu. bariz bir realizm ornegi.
Grant Wood :(d. 13 Şubat 1891, Anasoma, Iowa – ö. 12 Şubat 1942) ABD'li ressam.
Bölgeci (region alists) ressam American Gothic adlı eseriyle bu fikrin yayılmasında büyük rol oynamıştır ve yaşadığı eyaletteki tarlaların kilden modellerini yaparak manzara resmine yeni bir bakış açısı getirmiştir.
realizm:19. yüzyilin ikinci yarisinda romantizme tepki olarak dogmustur. Gerçekçilik anlamina gelir
-
bu resme uzun süre bakan 24 saat içinde ölüyormuş :D
-
sumer bunu yazdı:
-----------------------------grant wood'un 1930 yilinda tamamladigi, tablosu. bariz bir realizm ornegi.
Grant Wood :(d. 13 Şubat 1891, Anasoma, Iowa – ö. 12 Şubat 1942) ABD'li ressam.
Bölgeci (region alists) ressam American Gothic adlı eseriyle bu fikrin yayılmasında büyük rol oynamıştır ve yaşadığı eyaletteki tarlaların kilden modellerini yaparak manzara resmine yeni bir bakış açısı getirmiştir.
realizm:19. yüzyilin ikinci yarisinda romantizme tepki olarak dogmustur. Gerçekçilik anlamina gelir
-----------------------------arkadasım verdigin bilgiler için tesekkurler
diger arkadaslar ciddi bir sey soruyoz iki dakkada geyige ceviryorsunuz konuyu,bilmiyosanız yazmayın
-
google da gothic hatun resmi ararken hep bu tablo çıkıyodu karşıma ne alakaysa
-
sivil savaş portresi gibi