Bu Taksicilere Çoğu Zaman Kıl Oluyorum (Kaza Videosu)
-
Kendilerini çok bilmiş yapıyorlar sanki trafiği onlar yapmış herşeyini ibliyor havasına giriyorlar.
Bakın diğer arabalar kırmızı ışıkta bekliyor ama bu dangalak uyanık ya hemen giriyor.allah korusun ya içinde çocuk falan olsaydı ölseydi ?
Bu kadar bencil ve şerefsiz olunmaz ki..
http://haber.mynet.com/video/yasam/Kaza-ani-kameralara-yansidi/16Mayis2008/O1210943675533/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fhv%252Fkazaani165%252Ewmv
mms://haberav.mynet.com/hv/kazaani165.wmv
isteyenler burdan baksın -
evet zaman zaman bende kızıyorum ama adamların işide zor be kardeşim
-
tüm yolları kendilerinin sanmaları bide her hadisede hemen kawga etmeye meyilli olmaları hiç iyi değil
-
bnm babamda taksici bide ona sor
-
çok hızlı çarptı ama suç tabikide taksicide kör mü görmüyomu koskoca arabayı kaptırmış geliyo
-
Kaza yapmadan önce trafıkte sürekli kızardım taksıcı görmeye dayanamazdım. Kazadan sonra araba elden gidince taksıye binmeye başladım. Artık kızmıyorum sabahtan akşama kadar o trafığın içindeler. Her dakıka başı bitane acemının kendını bılmez hareketlerıyle karşı karşıyalar. Biz iki dk sabır edemıyoruz
-
Şimdi bunu sadece taksici olarak değerlendirme, geçebileceğini sandı geçemedi...
Kartlacıda kaptırmış geliyo ikiside suclu...
-
Nedendir bilmem ama bu mesleği de kutsal bir meslek gibi görür oldum artık. Adamların işi çok zor göründüğü gibi değil yani ve ayrıca genelleme yapman bana göre yanlış. Gösterdiğin videoda her ne kadar taksicide de hata olsa..
-
Abi şahının suçu yok adamın fren ızlerıne bakın
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi bunu sadece taksici olarak değerlendirme, geçebileceğini sandı geçemedi...
Kartlacıda kaptırmış geliyo ikiside suclu...
-----------------------------
şahin hocam o :D -
Evet şahinin suçu yok taksici geçiş hakkı ihlali yapmış dönüş yapan herzaman yol vermelidir(vermezse durum ortada)
üstelik şahinin geldiği yolda trafik ışıkları var.Taksicileri suçlamamak gerekio ama genelde taksiciler bu tür olayları gerçekleştiriyolar.