Bu Telsizleri Almak İstiyorum.
-
hocam ben gelıboluda yaptım askerlıgımı. 18. Mknz pıyade tugayında. Hava savunma bataryasında ıdım. Ankrada zpt soforu olarak egıtıldık ama gıttıgım yerde KMS dedıgım zpt nın fuze atar seklıne donusturulmus halını kullandırttılar bana. 4 tane vardı tugayda , turkıyede 51 tane ıdı, ozel falan secılmedık yanı oyle sofor olarak denk geldık. Askerıyede herseyın kursu var. Benım aracta jenerator oldugu ıcın onun kursu vardı gıttım, telsız aractakı dıger elemanın , tım komutanı yarıdmcısının ısı ıdı ama bende baka baka ogrendım yerı gelıyodu bana kalıyodu. Telsızınde kursu vardı tabı gıtmedım ben. Kullanımı zor degıl basıt telsızler. Ole gozunuzde buyumesın. Almak ısteyen arkadasın bundan temın edebılcegını sanmıyorum. Baska seylere baksın bence :D wın98 konusuna gelınce muhtemelen lısanslama ucretlerıyle alakalıdır. Radarları bılmem ama bu sıstem wın98 uzerıne kurulu,buda benı korkutur hep savas zamanı hacklenıp elegecırılmesı muhtemel,,, kolay degıl tabı de... Laptopu acıp msdos a dusup ole kurcalardım hep :D
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------Sencer bunu yazdı:
-----------------------------
ASELSAN ürünü telsizleri bulacaksın,alacaksın ve getiren kişiyle de rahat rahat boğazda balık yemeye gideceksin?
-----------------------------Aynen öyle.
-----------------------------
Allah hayirli mubarek etsin ne diyeyim,ben fazla karamsarim demek ki :|
Toplam Hit: 2635 Toplam Mesaj: 13