Bu Teyzeyi Mutlaka İzleyin...
-
ben de kafayı sıyırmadan hayırlısıyla öteki dünyaya göç edeydim .. : |
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------
Ayıp yahu benim yaptığımda.. yazmaya üşenmişimde c/p yapmışım ne terbiyesiz bi adam oldum çıktım bende anlamıyorum kiii...
şimdi gelelim asıl konuya.. Bu konu yani müzik ne bir kültürün yok olduğuna işarettir ne de bir yozlaşmaya.. Eğer sen bir müzik tarzında kalite peşinde olur kaliteli dinler ve yaşarsan tam aksine yapıcı olursun.. en sert black metal diye tabir edilen tarzda bile kaliteli olanlar var.
O post ta amcam sadece olayı siyasete kaydırmaya çalışmış fakat ben yemem:) ben polemiğe girmek için karşımda kaliteli adam ararım.. Bir defa cevap yazar ikinciye düşüncelerimi ifade etmeye devam ederim. tartışma budur ve böyle yapılır.
Sizin bildiğiniz gibi vurarak kırarak sen haksızsın yaaa gördün mü bak sonucuna ulaşmak için tartışılmaz..
-----------------------------Şu söylediklerinin (en üstteki cümle hariç) benle ne ilgisi var? Siyasete kaydırmaya çalışan kim hacı sen neyden bahsediyorsun. Kaliteli adam ararmış bilmemne. Senin kaliteli yorumlarını da çok yakından takip ediyorum hiç merak etme sen
-
Puha ne komik yaw rapçi teyze..
-
füüüüüü rapci deyzee
-
hehehehhe bu adamı krize sokar :D:DD::D koparttı beni paçalı donu bile war :DD::D
-
sagopa dan iyi sölemiş yeyze :P
-
Ahir zaman ne de olsa :|
-
cezadan iyi :D
-
Beta farkı adamın sarkıları bu kadın sölese bile hala güzel
-
Rap in yeni yıldızı :D