Bu Vatan Böyle Kurtuldu
-
bu rep ayagı nerden cıktı :|
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
savası tüfekle ve komutanlarımızın askeri dehasıyla değilde namazla duayla kazandıgımızın cok güzel bir kanıtı allah C.C. klavyenize dert wermesin.. + rep selametle..
tarihi milattan önceye dayanan bi orduyu dünyanın ilk düzenli ordusunu sen bişeye benzetemiyosun heralde -
tam tersi onluk sistemi dünyaya kazandıran geçmişi olan bi orduya saygım hepinizden fazla.. tek farkımız benm saygımın sebebi ordumuzdaki akıl zeka ve askeri yetenek..
-
sipidik bunu yazdı:
tam tersi onluk sistemi dünyaya kazandıran geçmişi olan bi orduya saygım hepinizden fazla.. tek farkımız benm saygımın sebebi ordumuzdaki akıl zeka ve askeri yetenek..
-----------------------------mete han sayesinde 10lu sistemi halen kullanıyoruz.
bugünlerde çanakkaleye gitmeye ne dersiniz ?
-
bende başlığa taktım kusura bakmayın..
bu vatan böyle kurtuldu sadece dua ederek mi ? -
emir_mashadov bunu yazdı:
Haklısın hoca derin konular kısmına açılması gerekiyor...fakat orda açarken yetkiniz yok dediği için açamadık...
-----------------------------o kısıtlamayı sanıyorum önüne gelen derin konu açmasın diye yapotılar..
Oraya açılması gerekiyorsa ve sende açmıyorsan yine sanıyorum ki burada bir sorun var??
-
Bütün milletimiz aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnettardır. Allah hepsine gani gani rahmet etsin ruhları şad olsun.
Dilerim hepimiz aziz şehit ve gazilerimizin emaneti olan bu kutsal memleketin değerini bilip ona göre hareket etmeli ve daha ileriye götürmek için lokomotifler gibi çalışmalıyız. Vesselam...
-
Zafer sadece para veya sadce silah veya başka bişeyle değil ...Zafer Herşeyin birleşimiyle kazanılır parada ,sialhta ,duada bunların hepsinin olması gerek ve en önemliside birlik ve beraberlik olmadlıdır...Hiç unutmayalımki BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR