Bu Video Fake Mi? Eğer Öyleyse Nasıl Anladınız...
-
http://www.youtube.com/watch?v=YwW9C8WmBXw
arkadaşlar bu levitasyon videosu ile ilgili yorumlarını bekliyorum...
-
ya boşver hacım böyle şeyleri herkeste yemiyor bu biyo enerji olayları içinde olacak :D
yada çok iyi bir meditasyon yapmalısın ancak 0 düşünce sağlandığında bu olabiliyor...onun yerine cadılık vs. veya karakterin sağlam ise kendine güveniyorsan varlık kontrolüne gir derim ama baştan uyarım geri dönüşü olmayan konular bunlar bu işler ile uğraşan sonunda zarar görüp tövbe eden birisinin sözü hep aklıma gelir bu mevzularda yeni başlamak isteyenlere sölemek istediğim
metafizik alemin kapısını bir kere açtığınızda o kapı kapanma...zaten ister istemez o kapıdan bir adım atacaksınız o adımdan sonra kapı diye bişey bulamıyacaksınız ve bu da o kapıyı kapatamayacağınız anlamına gelir...çok ciddi piskolojik sorunlar yaşayabilirsin çünki karşılaşacağın şeyler günlük hayatta normal bir insanın yaptığı tecrübe edip çevresine anlattığı şeyler değil...yaşadıklarını çevrendekilere anlattıkça dışlanacak ve sosyal ortamdan kopacaksın...bence çüktür et hayatın yaşamın tadını çıkar babacım...
eğer ben girecem bakacam diyorsan kendini çok iyi hazırlamalısın hele varlık kontrolü konusunda ilim irfan sahibi olmadan sakın seanslara girme benim gibi sıyırma aşamasına gelenleri çok gördüm dedimya karakter meselesi sen onla savaştıkça onlar sizin üzerinizdeki baskıyı daha da arttırırlar...çok ağır hastalıklar yaşamanıza sebep olabilirler....
en başta dışlanmak ve sosyal hayattan kopmak istemiyorsanız girmeyin bu tarz işlere diyeyim...gerisi dahabeter...kalın sağlıcakla...
-
eğer merakını gidermek istiyorsan psişik diye bi site var oraya üye ol o forumdaki insanlar boş insanlar değiller şeytanlar ile uğraşlarımı istersin cadılık yapanını mı istersin cinlere emir vereninimi istersin her türlüsü var babacım :D
-
Telekinezi ve Levitasyon ile bu söylenenlerin ne alakası var anlamadım...Kusura Bakmayın..
-
buram buram fake kokuyo video. kağıdın ortasından misina türü bişeye bağlı olduğunu hayal ederek izlersen çok iyi anlarsın demek istediğimi
-
Hocam misina ile bağlı olsa kağıt farklı hareket etmez mi?
-
boş işler bunlar zaten bununla uğraşan adamın bi sosyal hayatı olmaz ricin agamın dediği gibi ben çok kişi biliyorum böle ki vede "Telekinezi ve Levitasyon ile bu söylenenlerin ne alakası var" demişsin çok alakası var ya bi dene çok istiyosan ilk başta bi sonuç alamıcan zaten sonra millet yapıo lan dicen bende yaparım dicen işte orda ipler kopuyo ....
-
gerçekten bunu yapabilen bi adam olsa bunu youtube a falan koymakla uğraşmaz
-
Yukardan kagıtlara ip baglı yukarı çekicegi zaman ipi bilegine doluyor.Son saniyelerde zaten dolanıo bilegine ip çıkarıo falan dikkatli izleyin.Kagıt kalkıcak olsa dönmeden kalkar sonuçta bi kuvvetle çekio eer dogru olsaydı
-
fake oldugu çok belli
-
darq bunu yazdı:
-----------------------------
Yukardan kagıtlara ip baglı yukarı çekicegi zaman ipi bilegine doluyor.Son saniyelerde zaten dolanıo bilegine ip çıkarıo falan dikkatli izleyin.Kagıt kalkıcak olsa dönmeden kalkar sonuçta bi kuvvetle çekio eer dogru olsaydı
-----------------------------evet bir noktasından deil her noktasından kuvveti alıcağı için dönmez oldugu gibi kalkardı