folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Bu Video Fake Mi? Eğer Öyleyse Nasıl Anladınız...

Bu Video Fake Mi? Eğer Öyleyse Nasıl Anladınız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=YwW9C8WmBXw

arkadaşlar bu levitasyon videosu ile ilgili yorumlarını bekliyorum... 

Syntax error..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

ya boşver hacım böyle şeyleri herkeste yemiyor bu biyo enerji olayları içinde olacak :D

yada çok iyi bir meditasyon yapmalısın ancak 0 düşünce sağlandığında bu olabiliyor...onun yerine cadılık vs. veya karakterin sağlam ise kendine güveniyorsan varlık kontrolüne gir derim ama baştan uyarım geri dönüşü olmayan konular bunlar bu işler ile uğraşan sonunda zarar görüp tövbe eden birisinin  sözü hep aklıma gelir bu mevzularda yeni başlamak isteyenlere sölemek istediğim

metafizik alemin kapısını bir kere açtığınızda o kapı kapanma...zaten ister istemez o kapıdan bir adım atacaksınız o adımdan sonra kapı diye bişey bulamıyacaksınız ve bu da o kapıyı kapatamayacağınız anlamına gelir...çok ciddi piskolojik sorunlar yaşayabilirsin çünki karşılaşacağın şeyler günlük hayatta normal bir insanın yaptığı tecrübe edip çevresine anlattığı şeyler değil...yaşadıklarını çevrendekilere anlattıkça dışlanacak ve sosyal ortamdan kopacaksın...bence çüktür et hayatın yaşamın tadını çıkar babacım...

eğer ben girecem bakacam diyorsan kendini çok iyi hazırlamalısın hele varlık kontrolü konusunda ilim irfan sahibi olmadan sakın seanslara girme benim gibi sıyırma aşamasına gelenleri çok gördüm dedimya karakter meselesi sen onla savaştıkça onlar sizin üzerinizdeki baskıyı daha da arttırırlar...çok ağır hastalıklar yaşamanıza sebep olabilirler....

en başta dışlanmak ve sosyal hayattan kopmak istemiyorsanız girmeyin bu tarz işlere diyeyim...gerisi dahabeter...kalın sağlıcakla...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    eğer merakını gidermek istiyorsan psişik diye bi site var oraya üye ol o forumdaki insanlar boş insanlar değiller şeytanlar ile uğraşlarımı istersin cadılık yapanını mı istersin cinlere emir vereninimi istersin her türlüsü var babacım :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    Telekinezi ve Levitasyon ile bu söylenenlerin ne alakası var anlamadım...Kusura Bakmayın..

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    buram buram fake kokuyo video. kağıdın ortasından misina türü bişeye bağlı olduğunu hayal ederek izlersen çok iyi anlarsın demek istediğimi

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    Hocam misina ile bağlı olsa kağıt farklı hareket etmez mi?

Syntax error..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    boş işler bunlar zaten bununla uğraşan adamın bi sosyal hayatı olmaz ricin agamın dediği gibi ben çok kişi biliyorum böle ki vede "Telekinezi ve Levitasyon ile bu söylenenlerin ne alakası var"  demişsin çok alakası var ya bi dene çok istiyosan ilk başta bi sonuç alamıcan zaten sonra millet yapıo lan dicen bende yaparım dicen işte orda ipler kopuyo ....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    gerçekten bunu yapabilen bi adam olsa bunu youtube a falan koymakla uğraşmaz

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    Yukardan kagıtlara ip baglı yukarı çekicegi zaman ipi bilegine doluyor.Son saniyelerde zaten dolanıo bilegine ip çıkarıo falan dikkatli izleyin.Kagıt kalkıcak olsa dönmeden kalkar sonuçta bi kuvvetle çekio eer dogru olsaydı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    fake oldugu çok belli

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

darq bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yukardan kagıtlara ip baglı yukarı çekicegi zaman ipi bilegine doluyor.Son saniyelerde zaten dolanıo bilegine ip çıkarıo falan dikkatli izleyin.Kagıt kalkıcak olsa dönmeden kalkar sonuçta bi kuvvetle çekio eer dogru olsaydı
    -----------------------------

evet bir noktasından deil her noktasından kuvveti alıcağı için dönmez oldugu gibi kalkardı 

Toplam Hit: 4404 Toplam Mesaj: 17