Bu Video Gerçek Mi ? Yardımcı Olurmusunuz?
-
Arkadaşlar konu kısa ve öz gerçekten anlam veremedim.
Bu video http://www.youtube.com/watch?v=6l7X-lqFPGE&feature=related gerçek mi eğer gerçekse nedir bu.
Bana cüce bir insan gibi geldi eğer gerçek değilse bunun fake olduguna nereden nasıl emin olabilirim.Gece şans eseri gördüm kafama takıldı.Ö
ğrenmeden uyuyamam sanırım :) Teşekkürler
-
hiç bişe anlamadım görünmez adam mı var orda :S
-
Arkadaki cüceyi görmedin mi. :s Neyse yada işte cin cüce vs vs
-
2-3 kere izledim öyle anladım.
en son o duvardaki seyi görünce ürküp kacıyor eleman. insan silueti gibi..
bu tarz videolarda anlamadıgım şey; ilginc bir sey görmüssün, ne diye cekmeye devam etmezsin ey mahluk ? bize gereksiz beyin jimnastigi yaptırıyor..
-
son saniyede eleman topu almaya yeltenirken köşede bişey ayağamı kalkıyo bişey oluyo onu görünce tırsıp geri çekiliyor
andrei dostum empati yap empati:D...ben öle bi durumda teli atarım o şey neyse artık gecenin körü belki kafalarda duman:Dbi anda yırtık dondan çıkar gibi fırtlıo bişey ordan
-
kedi yada fare felan bence o ya :D
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
kedi yada fare felan bence o ya :D
-----------------------------Değil bence ya anlayamadım yani bi anlam verebilsem
-
Lağım faresi ilkten çocuğun arkasındaki tv gibi bişeye doru sağ profilinden 2 ayağının üzerinde gösteriyor kendini :F sonra çocuklar tarafından farkedilince duvara tırmanmaya çalışarak kaçıyor gibi gözüktü bana :D
-
tavuğa benziyor : )
-
-
belki 10 kere durdurup izledim gölge oyunu gibi geldi bana cüce die bişi yoktur cinlerinde tam bi sülüeti yoktur