Bu Video Gerçekmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Doğru da olsa yobazlara olan siteminden olabilir bu konuşma :\

İlla çıkıp Atatürk Allah'a inanmıyor diye ortada cirit atılmasın. Atamızın din ile ilgili görüşleri oldukça iyidir ve gayet güzel sözleri vardır. Ve atamız iyi bir müslümandır..

"Türk Milleti daha dindar olmalıdır, yani bütün sadeliği ile dindar olmalıdır demek istiyorum. Dinime, bizzat hakikate nasıl inanıyorsam, buna da öyle inanıyorum."

-Mustafa Kemal Atatürk-

"Camilerin mukaddes mimberleri halkın ruhi, ahlaki gıdalarına en yüksek, en verimli kaynaklardır. Minberlerden halkın anlayabileceği dille ruh ve beyne hitap edilmekle Müslümanların vücudu canlanır, beyni temizlenir, imanı kuvvetlenir, kalbi cesaret bulur." (Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, c. 1, s. 225)

"Allah birdir, şanı büyüktür. Allah'ın selameti, sevgisi üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri Allah tarafından insanlara dini gerçekleri duyurmaya memur ve elçi seçilmiştir. Bunun temel esası, hepimizce bilinmektedir ki, Yüce Kuran'daki anlamı açık olan ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir. En mükemmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, gerçeğe tamamen uyuyor ve uygun düşüyor." (Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, c. 2, s. 93)

"Bizim dinimiz en makul ve en doğal bir dindir. Ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dinin doğal olması için akla, tekniğe, ilme ve mantığa uygun olması gerekir. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur. ... İslam'ın sosyal hayatı içinde hiç kimsenin, bir özel sınıf halinde varlığını sürdürme hakkı yoktur. Kendilerinde böyle bir hak görenler dini kurallara uygun harekette bulunmuş olmazlar. Bizde ruhbanlık yoktur, hepimiz eşitiz ve dinimizin kurallarını eşit olarak öğrenmeye mecburuz" (Atatürk"ün Söylev ve Demeçleri, 1959, c.2, s. 90)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

alaca. mesajini ben sildim

goren insanlarin boyle sacma sapan bir olguya inanmalarini istemem.

sirada ne var merak ediyorum

oturarak sicanlar dindar, ayakta sicanlar hristiyan, ziplayarak iseyenler ateist mi diyecekler ?

bir insanin 10 binlerce resmi arasinda 10 tane resim cikartip ustune tarihteki 2 tane insanin resmi ile benzetip bu insan su gruptandir bu gruptandir denilmesi kadar sacma birsey olamaz...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Videolar tamamda alttaki yorumları görünce.

Her millet hakkettiği şekilde yönetilir hadisini hatırladım biranda.

Adamlara Atatürkçülere Atatürk e tapan olarak yorumluyolar.

Konu RTE olunca ayağının tozu olayım diyorlar.

RTE demekki youtube girmeyi biliyorya tüm yandaşlarınada öğretmiş.

Heryer yalakası kaynıyor.

Yada onlara serbest bıraktırmıştır kimbilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:
    -----------------------------

T-Bag bunu yazdı:

infernaL bunu yazdı:

gerçekse ne olacak deilse ne olacak bir insanın neye inandığı bu kadar mı önemli 

isterse boka tapsın benim için tanrılardan bile önce gelir atam

İşte buna Atatürkü putlaştırmak denir... Hep söylüyorum Atatürk tanrı değildir, o da bizim gibi bir insandır kaldi ki onunda hataları olabilir ama bir insanı sevdik çok diye onu Allah'ın önüne koyamazsın

Ben Koyarım Arkadaş Tanrı İnsanoğlunu Yarattı İse TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nide ATATÜRK yaratmıştır, yukarda ALLAH burada ATATÜRK benim için ;)

arkadaşım Atatürk'ü tapacak derecede seviyor olabilirsin ama bunu ifade ediş şeklin Atatürk'ün ileklerini benimsemiş insanlara zarar veriyor sanırım bunun farkında değilsin.herhangi birisi senin için Allah'tan önce gelebilir.ama bunu yanlış ifade edersen Allah'a inananları o kişiye düşman edersin.ben Kemalist olduğum kadar Müslümanım,Müslüman olduğum kadar Kemalistim.Müslüman olarak doğduğum için ve ilkelerini benimsediğim insan Atatürk olduğu için çok mutluyum.ATATÜR'Ü SEVMEK DİNSİZLİK DEĞİLDİR.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

ONEMINUTE bunu yazdı:

T-Bag bunu yazdı:

infernaL bunu yazdı:

gerçekse ne olacak deilse ne olacak bir insanın neye inandığı bu kadar mı önemli 

isterse boka tapsın benim için tanrılardan bile önce gelir atam

İşte buna Atatürkü putlaştırmak denir... Hep söylüyorum Atatürk tanrı değildir, o da bizim gibi bir insandır kaldi ki onunda hataları olabilir ama bir insanı sevdik çok diye onu Allah'ın önüne koyamazsın

Ben Koyarım Arkadaş Tanrı İnsanoğlunu Yarattı İse TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nide ATATÜRK yaratmıştır, yukarda ALLAH burada ATATÜRK benim için ;)

Atatürk yaratmadı.Türk halkıyla beraber Türkiye KURULDU..

halkı hiç sayarak herşeyi Atatürk yaptı diyenlere gıcık oluyorum.tamam liderimizdir ama halk halk halk.kafanıza yer etsin.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Kaligula bunu yazdı:

Atatürk yaratmadı.Türk halkıyla beraber Türkiye KURULDU..

halkı hiç sayarak herşeyi Atatürk yaptı diyenlere gıcık oluyorum.tamam liderimizdir ama halk halk halk.kafanıza yer etsin.

%51 Atatürk bence..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

Atatürk'ü bize gönderdiği için Allah'a geri kalan herşey için ATATÜRK'e borçluyuz...

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
Toplam Hit: 2588 Toplam Mesaj: 19