BU VİRÜSÜ TANIYANINIZ VAR MI?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    71lee
    71lee's avatar
    Erkek
    xp nin güncelleştirmelerini yukle en azından servis pack 2 yi bir şeyin kalmaz anında güvenlik açığını kaptıyor link istiyorsanda www.microsoft.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bsafak
    bsafak's avatar
    Erkek
    Arkadaşım bu sistem hatasıdır o anda kullanmış olduğun işletim sisteminin tanımadığı bir işlem gerçekleştiği için bu tarz hatalar oluşuyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ayarlar denetim masassı yönetim araçları hismetlere gir orada wincilient olaak ona tıkla sonra kurtarma sonra hata sayısını sıfırlayı  0 yap tamam

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYaLSiZ
    HaYaLSiZ's avatar
    Erkek
    soal tşk ederim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhanbaba
    oguzhanbaba's avatar
    Erkek
     ne yani halloldu mu şimdi

Yalnız Bir ordudur Kendi çölünde Sonsuz savaşlarında Hep yener Kendi ordusunu.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khmer
    khmer's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bunu yollıyan microsoft un ta kendisi  crack lı win yükleyince oluyor   yanılıyorsam düzeltin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jenson
    jenson's avatar
    Erkek

Buna Blaster diyorlar :) Bir sürü çeşidi var RPCDCOM ( UZaktan Yordam Çağrısı) servisini kullanarak girer, MS yollamıyor nerdeyse tüm ağlardaki pc lerde var temelde sadece engelleniyor RPC servisi açıldığında devreye giriyor.

RPCDCOM servisini kapat birşeyi kalmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gurblood
    Gurblood's avatar
    Erkek
    dostum virüs eski bi virüs adı BLASTER yazan adam bile yakalandı o derece eski service pack 2 yi kurarsan o hata çıkmaz bu 1. illa o sistemle devam edicem diyosan neredeyse tüm download sitelerinde blaster temizleme aracı diye bulursun temizle ve m$ tan gerekli güncellemeyi yap sorun kalmaz.

Gurblood_®
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    o blaster iğrenç bişey ya ilk çıktığı gün daha benim cafeye bulaşmıştı a.k temizliyom gene bulaşıyo meğer kendini ağ üzerinde çoğaltıyomuş bende bütün makinalara zone armı kurdum onun kullandığı port kapattım ölelikle geçici olarak halletmiştim

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
Toplam Hit: 4420 Toplam Mesaj: 20