BU VİRÜSÜ TANIYANINIZ VAR MI?
-
xp nin güncelleştirmelerini yukle en azından servis pack 2 yi bir şeyin kalmaz anında güvenlik açığını kaptıyor link istiyorsanda www.microsoft.com
-
Arkadaşım bu sistem hatasıdır o anda kullanmış olduğun işletim sisteminin tanımadığı bir işlem gerçekleştiği için bu tarz hatalar oluşuyor
-
ayarlar denetim masassı yönetim araçları hismetlere gir orada wincilient olaak ona tıkla sonra kurtarma sonra hata sayısını sıfırlayı 0 yap tamam
-
soal tşk ederim
-
ne yani halloldu mu şimdi
-
arkadaşlar bunu yollıyan microsoft un ta kendisi crack lı win yükleyince oluyor yanılıyorsam düzeltin...
-
Buna Blaster diyorlar :) Bir sürü çeşidi var RPCDCOM ( UZaktan Yordam Çağrısı) servisini kullanarak girer, MS yollamıyor nerdeyse tüm ağlardaki pc lerde var temelde sadece engelleniyor RPC servisi açıldığında devreye giriyor.
RPCDCOM servisini kapat birşeyi kalmaz.
-
dostum virüs eski bi virüs adı BLASTER yazan adam bile yakalandı o derece eski service pack 2 yi kurarsan o hata çıkmaz bu 1. illa o sistemle devam edicem diyosan neredeyse tüm download sitelerinde blaster temizleme aracı diye bulursun temizle ve m$ tan gerekli güncellemeyi yap sorun kalmaz.
-
o blaster iğrenç bişey ya ilk çıktığı gün daha benim cafeye bulaşmıştı a.k temizliyom gene bulaşıyo meğer kendini ağ üzerinde çoğaltıyomuş bende bütün makinalara zone armı kurdum onun kullandığı port kapattım ölelikle geçici olarak halletmiştim
Toplam Hit: 4420 Toplam Mesaj: 20