Bu Yazı Hangi Dil ?
-
facebook'ta tanıdığım birisinin duvarına Türkçe yazdım.O kişinin arkadaş listesindeki kişide böyle birşey yazmış.Acaba bu hangi dil ve burda ne demek istemiş ?
pse more ti qike nuk shkone ne Tyrkije me jetu ... besa mir ish kone edhe mu be shtetase e tyre se ju tyrqen ngjume pe dishit hehehe
-
hollanda olabilir turkije diye yazılıyormus türkiye yani felemenkçe
-
felemenkçe olabilir turkije = türkiye demek ama tamamını google translatede çeviremedim .
-
hocam google translate yazdım dili algıla diye arnavutça yazıyor ne kadar doğrudur bilemem ama
neden olmasın Tyrkije içinde Qike • View shkone ile daha ... Besa mir eski köpek ve sadece ngjume dishit pe hehehe tyrqen kendi vatandaşı yapıldı
çeviri bu kadar...
-
Arnavutca
-
rastgele basmışlar tuşlara işte
-
arnavutca ama bilmem ne diyo
-
arnavutum :D
pse more ti qike nuk shkone ne Tyrkije me jetu ... besa mir ish kone edhe mu be shtetase e tyre se ju tyrqen ngjume pe dishit hehehe
seni gidi kız neden yaşamak için türkiyeye gitmiyorsun! bence onların vatandaşı olsan iyidir çünkü uykunda bile türkçe biliyorsun hehehe
-
ayrıca aynı zamanda edebiyat dili olan tiran arnavutçasına benzemiyor. Bu şekilde kaba konuşanlar kosovalılar.
not: arnavutçada türkiyeye turqi denir tyrkija denmez.
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
arnavutum :D
seni gidi kız neden yaşamak için türkiyeye gitmiyorsun! bence onların vatandaşı olsan iyidir çünkü uykunda bile türkçe biliyorsun hehehe
-----------------------------
pasta yapabilen erkek gibi karizman oldu.. :) cuk diye oturdu konuya .:) -
niye gidip turkiyede yasamiyorsun, ikinci bolumde neden turk vatandasi olmuyorsun gibi birsey, duzgunce yazilmamis.
dil arnavutca, flamanca cok daha farkli