Bu Yıl Eurovizyon Şarkı Yarışmasını Nasıl Buldunuz
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bukonudaki bazı çokbilmiş gençlere cevap.
iyide adam bu konunun başlığını açarken hata yapmış olabilir, sen konuya girmişsin açıklamayı okumuşsun. açıklamayı okuyup da ne sormak istediğini anlamadın mı ?(ki anlamadıysan eşşeksin)
ozaman uygun dille dersin, konu başlığı şöyle olsa daha açıklayıcı olabilirdi... ancak fikrini beyan edebilirsin. yargılayamazsın ... (yargılamak için mod,admin olmanlazım ki bunu da banlayarak yapabilirsin.)
bu adam daha banlanmadı mı ? multi üyeliği vardı gibi başka zamanlarda , başka konularda geçen olayı, bu konuya taşıyarak, admin/modlara gaz verip /kışkırtıp, adamı banlatmayı mı planlıyorsun? buradaki düzen senden mi soruluyor ?
adam sonrasında özür dilemiş, yazım hataları varsa anlamış. bu adama daha niye kınayalım, şunu yapalım, dışlayalımm gibilerinden sözlerle neden tahrik ediyorsun/ kaşınıyorsun?
burada edebiyat yapmaya/birbirlerine laf sokulmaya devam edilirse forumun değeri düşmekte olduğunu görüyorum. ne yazıkki son zamanlarda yeni üyelerimiz ne tartışmayı, ne konuşmayı biliyorlar :S
-----------------------------hacı cevap geç olucak bayaa ama senin meslek ne?? avukat mısın?
-
edonline bunu yazdı:
-----------------------------
google a girip hadise düm tek tek yazıp basıyorum. İlk çıkan link e tıklayıp buluyorum. :):):)
---------------------------bu iğrenç espriyi ben yapcaktım :)
yüklenmeyin lan adama, yanlış yazmış işte